1

Temat: Mimo mrozów DORĘCZAMY KWIATY! Beskidy - Szczyrk Żywiec Wisła Korbielów

http://www.beskidmaly.pl/pun/extensions/hcs_image_uploader/uploads/10000/8500/18686/thumb/p16l2euphnf66dfe4fd14hv1kg62.jpg
KWIACIARNIE BIELSKO TYCHY PSZCZYNA POCZTA GALERIA KWIATOWA

Kwiaciarnia Rosa

Bielsko Biała
Tychy Pszczyna Żywiec
i okolice
dostarczamy kwiaty
do godziny lub o wskazanej porze!

MIEJSCOWOŚCI DO KTÓRYCH DOSTARCZAMY KWIATY:

Pszczyna, Pawłowice, Bestwina, Bielsko Biała, Bieruń, Bojszowy, Czechowice, Goczałkowice, Jasienica, Czarków, Łaziska G. Lędziny, Międzyrzecze, Mikołow, Orzesze, Ćwiklice, Skoczów, Strumień, Tychy, Wilamowice, Zebrzydowice, Brzeszcze, Kęty, Jawiszowice, Oświęcim, Pisarzowice, Żory, Jastrzębie Zdrój, Chełmek, Kobiór, Kaniów, Ligota, Rudzica, Mazańcowice, Drogomyśl, Zabrzeg, Wisła Wielka, Studzionka, Dankowice, Miedzna, Jankowice, Wola, Frydek, Góra, Grzawa, Jawiszowice, Osiek, Kobiernice, Radostowice, Mizerów, Warszowice, Ochaby, Pierściec, Iłownica, Hecznarowice, Studzienice, Kryry, Kobielice, Zasole, Landek, Bronów, Roztropice, Rajsko, i okolice.

Oraz powiat ŻYWIEC

7 dni/tyg 9.00-21.00
    Tel. kom.: +48 784-091-174

Kwiaciarnia Rosa

Kwiaty na telefon, zamawianie kwiatów, poczta , galeria kwiatowa!

Nasze dane, galeria są na:
www.rosa.freewebweb.com

2

Odp: Mimo mrozów DORĘCZAMY KWIATY! Beskidy - Szczyrk Żywiec Wisła Korbielów

Adminie, wykop?

"Because it's there" (G. Mallory)
Moje galerie: https://get.google.com/albumarchive/105 … source=pwa

3

piotr napisał/a:

Adminie, wykop?

Adminie, zanim to zrobisz, to niech kwiaciarnia dostarczy za darmo wszystkim paniom z naszego forum po bukieciku ładnych kwiatów smile
O adesy można poprosić formowego detektywa, by przeprowadził śledztwo, albo stworzyć temat
wink  Kwiaciarnia, która rozdaje bukiety za darmo i wtedy każdy sobie poda adres big_smile
A niezrealizowanie spowoduje „wypad z rynku” big_smile
wink  big_smile  smile

... by Beskid Mały, był najpiękniejszym pasmem górskim.
Czystszym, zadbanym, pokazującym swe piękno i historię.

4

Ja jestem za wykopem,do Wodzisławia nie dostarczają. mad

Góroczub.

5

MK napisał/a:
piotr napisał/a:

Adminie, wykop?

Adminie, zanim to zrobisz, to niech kwiaciarnia dostarczy za darmo wszystkim paniom z naszego forum po bukieciku ładnych kwiatów smile
O adesy można poprosić formowego detektywa, by przeprowadził śledztwo, albo stworzyć temat
wink  Kwiaciarnia, która rozdaje bukiety za darmo i wtedy każdy sobie poda adres big_smile
A niezrealizowanie spowoduje „wypad z rynku” big_smile
wink  big_smile  smile

popieram

6

lol

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

7

Łał, do kwiatów prezenciki.Ja wybieram te francuskie wino. big_smile

Góroczub.