szymskim napisał/a: Mam już pewną wizję, ale potrzebuję pomocy, chodzi o materiały, fajnie, jakby użytkownicy przygotowali (może każdym cudem niech zajmie się ktoś inny?) do 10 zdań o każdym obiekcie + do tego jakieś ciekawe zdjęcia w miarę dobrej jakości.
Ruszamy z projektem ulotki do przodu
. Po dzisiejszej rozmowie z szymskim ustaliliśmy, że zrobimy listę chętnych do przygotowania krótkiego opisu jednego z 7 cudów Beskidu Małego. Poniżej podaję listę 7 cudów. Prosimy chętnych (jedna osoba do jednego cudu) o wpisanie się przy jednym z nich. Następnie po sporządzeniu opisu, należy przesłać go mailem szymskiemu. Do opisu należy dodać ciekawe zdjęcie opisywanego obiektu. Może być własne lub zaczerpnięte z naszego Forum
.
Lista 7 cudów BM-u: do opisu
1. Grota Komonieckiego -
2. Kamieniołom w Kozach -
3. Kamienne szałasy w Beskidzie Małym -
4. Podejźrzon marunowy -
5. Jezioro Międzybrodzkie -
6. Skały Zamczysko (Łysina - Ścieszków Groń) -
7. Leskowiec - szczególnie panorama na południe (Babia Góra, Polica, Tatry) -
Ponieważ wcześniej pojawiły się już tu chętne osoby do pomocy prosimy teraz tylko o wybranie jednego z cudów i dopisanie się
.
"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej" /E. Stachura/