1

Temat: Nowy dział

Drodzy Admini big_smile / trzeba słodzić od samego początku tongue / czy istnieje szansa na wyodrębnienie z działu inne pasma działu Sudety ? Wiem że jest to pasmo odległe od BM, inne pasma jak Beskidy czy Tatry maja swoje działy smile a jest sporo relacji z Sudetów i forumowicze z tamtych okolic pojawili się na naszym forum i można by było tam wszystko zamieszczać co dotyczy tego pasma big_smile Stare relacje można by tam wrzucić...a o nowe to ja się już postaram w miarę możliwości tongue W końcu to nasze drugie co do obszaru góry w Polsce big_smile  Z góry dziękuje za pozytywne rozpatrzenie... lol

2

Odp: Nowy dział

jardo napisał/a:

Drodzy Admini big_smile / trzeba słodzić od samego początku tongue / (...)

Słodzenie to za mało  wink - załącznik jest do tego podania ?!  tongue  lol

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

3

jardo na pewno weźmiemy Twoją propozycję pod uwagę. Masz rację - "w końcu to nasze drugie co do obszaru góry w Polsce" smile

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

4

Dziękuję smile  Już się zabieram do przygotowania relacji z Gór Izerskich i poczekam z opublikowaniem tongue

5

Pierwsze kroki zostały poczynione, co będzie dalej zobaczymy...

Yarda pozdrawia administracja FBM tongue

"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach

6

wg mnie dobra propozycja. Karpaty zostawmy jako jedno a inne pasma i inne góry jako drugie. I będzie czytelniej, wtedy góry np. Bułgarii tam wejdą lub Alpy.

7

Nie będę tworzył nowego tematu bo chodzi mi o kolejny dział którego mi tu brakuje smile Więc Drodzy Admini tongue  Widzę potrzebę działu "Bezpieczeństwo w Górach". W różnych postach, różnych działów przewijają się zbliżone tematy a warto by było to w jednym miejscu zebrać...w końcu to jedna z najważniejszych rzeczy na szlaku...Nasze i Innych bezpieczeństwo smile  a jest o czym pisać .../ chociaż może to być dość ostry dział, bo poglądy są różne /;) ale po to jest forum tongue czekam na opinię w tej sprawie smile

8

Gdzie byś to widział Jardo??? (O czym w górach wiedzieć trzeba)???

Jan Himilsbach

9

W sumie może masz rację big_smile w tym dziale się to zmieści big_smile tytuł działu mnie zmylił big_smile przegapiłem że są tam posty na temat bezpieczeństwa smile

10

Możemy Jardo zmienić tytuł działu na - "O tym, co w górach wiedzieć trzeba - dla własnego bezpieczeństwa". Co Ty na to???

Jan Himilsbach

11

Zaznaczenie słowa "bezpieczeństwo" w tytule działu dobrze by zrobiło big_smile Jest wtedy bardziej czytelne o co chodzi w dziale big_smile