1

Temat: Piknik na Dzień Dziecka

A tak chodzi mi po głowie zrobienie 1 czerwca pikniku na Dzień Dziecka dla najmłodszych forumowiczów. W planie mam postawienie kilku namiotów na Gibasach i pokazanie biwakowania, a wieczorem ognisko i kiełbaski. Jak ktoś chętny to zapraszam smile No i jak jakieś pomysły jeszcze to też chętnie przyjmę smile Szczegóły można śledzić tutaj po kliknięciu w link
https://www.facebook.com/events/375645925883368/

2

Odp: Piknik na Dzień Dziecka

A jak ktoś fejsa nie ma, to gdzie można śledzić? big_smile

Moje foto-wspomnienia: https://picasaweb.google.com/109211129593888338479

"Jakże ja mam o tym opowiadać, skoro to jest moje? Jest to moje bogactwo, to, czego mi nikt nie odbierze." Jerzy Kukuczka

3

Nie wszyscy śledzą na bieżąca fb. A niektórzy nie mają na nim konta. Nie chcę się wymądrzać, ale to taka dyskryminacja smile

4

mozna przecież ustawić na fb publiczny i każdy bez konta poczyta.

5

jak ktoś nie ma fb to pół biedy...zawsze może jeszcze założyć. Ale jak ktoś nie ma dziecka to...do czerwca juz raczej nie zdąży wink

6

bcFan napisał/a:

jak ktoś nie ma fb to pół biedy...zawsze może jeszcze założyć. Ale jak ktoś nie ma dziecka to...do czerwca juz raczej nie zdąży wink

Zawsze można skorzystać z Allegro lub innego serwisu zakupowego big_smile

7

bcFan napisał/a:

I tu mamy dopiero PRAWDZIWY problem mad  lol ale Ujek Angi też ni ma dzieciaka wink a za Ujka robi wyśmienicie  big_smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

8

Nasz trójka na dzień dzisiejszy chętnie się wybierze chyba że coś nagłego wyskoczy:),nasz mała osóbka już by chciała namiot wyciągnąć:)

9

jardo napisał/a:

A tak chodzi mi po głowie zrobienie 1 czerwca pikniku na Dzień Dziecka dla najmłodszych forumowiczów. W planie mam postawienie kilku namiotów na Gibasach i pokazanie biwakowania, a wieczorem ognisko i kiełbaski. Jak ktoś chętny to zapraszam smile No i jak jakieś pomysły jeszcze to też chętnie przyjmę smile Szczegóły można śledzić tutaj po kliknięciu w link
https://www.facebook.com/events/375645925883368/

Aby wyświetlić tę stronę, musisz się zalogować

Powietm krótko, to jest dyskryminacja   hmm

10

bcFan napisał/a:

Hmm zawsze można jakiegoś dzieciaka wypożyczyć. Wielu rodziców chętnie się pozbędzie pociechy na jakiś czas lol

"Jakże ja mam o tym opowiadać, skoro to jest moje? Jest to moje bogactwo, to, czego mi nikt nie odbierze." Jerzy Kukuczka

11

Dla wszystkich dyskryminowanych i pokrzywdzonych brakiem FB big_smile  Uległem sugestią i tutaj też się pojawią ewentualne info na temat pikniku na Gibasach. Poniżej orientacyjna lista chętnych big_smile Myślę że pierwsi wpiszą się Ci którzy poczuli się najbardziej dyskryminowani   wink

1. yardo + 5 osób
2. grześ + 3 osoby

12

Jardo, po prostu wyloguj się z facebooka, przejdź do linku jaki podałeś i poczuj to co inni  smile

13

jardo, dobrze wiesz, że nie chodzi konkretnie o tą inicjatywę, a ogólnie o wszystkie tego typu imprezy, o których wiedzą tylko wybrani, więc nie trzeba być złośliwym smile

Ja bardzo chętnie uczestniczyłabym w takim pikniku z bratankiem i bratanicą, ale za wcześnie na deklaracje bo muszę to uzgodnić z ich rodzicami. A może nawet brat wybrałby się też jako opiekun, bo ja ich czasem nie ogarniam, Piotruś to małe ADHD lol

14

Hanuś ja z natury jestem złośliwy wink A mój post wyglądał tak a nie inaczej, czyli z odniesieniem do linku na FB dlatego że jest to inicjatywa która powstała na stronie FB Grupy Gibasy big_smile A tutaj zamieściłem go jako informację że coś takiego się odbędzie i z nadzieją że się przyłączycie smile

15

jardo, ale taki argument nie ma dla mnie mocy smile To jest forum BM i jak nam coś proponujesz, to możesz tutaj napisać/skopiować wszelkie informacje. Inaczej to nie ma sensu. FB to FB, a forum to forum smile Link miałby sens, gdyby przekierowywał do informacji, a nie do strony logowania.

Ostatnio edytowany przez Hanuś (2013-04-10 10:07:49)

16

Wystarczyło dać tak jak Wawri proponował - publiczną formę wydarzenia. A tak to dla niektóry taka informacja jest kompletnie bezużyteczna. Oczywiście inicjatywa jest bardzo pozytywna, aby nie było, że to neguję smile

17

Hanuś wink  dla Ciebie nie ma mocy...Twoje zdanie wink jak wiem większość forumowiczów posiada konta na FB big_smile  Dla tych którzy będą zainteresowani inicjatywą grupy Gibasy, a nie posiadają takowego konta będę informował na bieżąco w tym temacie big_smile A jeżeli chodzi o niemożność oglądania linków lub korzystania w nich w pełni nie posiadając konta to dotyczy to nie tylko FB ale też Google +  tongue gdzie wielu Forumowiczów zamieszcza swoje fotki i zamieszcza tutaj linki do nich smile

18

lowell79 napisał/a:

Wystarczyło dać tak jak Wawri proponował - publiczną formę wydarzenia. A tak to dla niektóry taka informacja jest kompletnie bezużyteczna. Oczywiście inicjatywa jest bardzo pozytywna, aby nie było, że to neguję smile

Samego wydarzenia w zamkniętej grupie nie da się upublicznić smile Dlatego zmieniłem status na grupę otwartą smile I myślę że w tym temacie wystarczy dyskusji wink Teraz jak już wszyscy zadowoleni wink to czekam na chętnych i propozycje co do samego pikniku smile Jakieś zabawy? nocna wyprawa do groty? a może jakaś gra terenowa?

19

Dziękuję, że zmieniłeś formę wydarzenia na fb, jednak zbyt wiele nie pomogło smile .  Co do Google + to jest to analogiczna sytuacja. Dotyczy ona każde linka, który nie prowadzi do konkretnych treści. Myślę, że swobodnie możemy zakończyć tego off-topa i skupić się na samym wydarzeniu wink

20

jardo napisał/a:

Hanuś wink  dla Ciebie nie ma mocy...Twoje zdanie wink jak wiem większość forumowiczów posiada konta na FB big_smile  Dla tych którzy będą zainteresowani inicjatywą grupy Gibasy, a nie posiadają takowego konta będę informował na bieżąco w tym temacie big_smile A jeżeli chodzi o niemożność oglądania linków lub korzystania w nich w pełni nie posiadając konta to dotyczy to nie tylko FB ale też Google +  tongue gdzie wielu Forumowiczów zamieszcza swoje fotki i zamieszcza tutaj linki do nich smile

Aaaa rozumiem, czyli jak nie jestem w większości to "sorry winnetou"? smile Na szczęście to nie jest moim życiowym priorytetem - bycie z większością smile

A co do Google+ to nie do końca to samo, bo link jest do zdjęć, które można oglądać, tylko nie można komentować.

Ale dzięki za chęć udzielenia informacji smile

Ostatnio edytowany przez Hanuś (2013-04-10 11:47:23)

21

Rezerwacja chaty u Staszka i kawałka pola pod namioty została dokonana smile Czyli teraz tylko trzeba liczyć na sprzyjającą pogodę i frekwencję big_smile Fajnie by było żeby każdy kto się wpisze na listę zadeklarował jaką formę noclegu wybiera, chata czy namiot smile a przy namiocie dodał czy posiada ewentualnie wolne w nim miejsca smile

22

JESTEM ZA.

Super Sprawa.

23

Ciekawym, co z tego wyszło? Z zainteresowaniem śledziłem temat. Piszcie.

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz głupota ludzka, choć nie jestem pewien co do tego pierwszego
A. Einstein

24

Poproszono mnie o zakończenie tematu. Impreza się nie odbyła z powodu braku zainteresowania uczestnictwem. Temat zamknięty.