Temat: Quo Vadis Forum
W tym roku zaszło wiele zmian na tym forum. Zrezygnował główny admin, po nim nastali następni. Jedni na dłużej jedni na krócej. Zmiany te miały doprowadzić do rozruszania i rozwijania się tego forum. Czy się to stało i czy w dobrym kierunku to podąża to każdy może ocenić sam. Jak do Was przystąpiłem było to forum typowo o tematyce górskiej, szczególnie związane z rejonem Beskidu Małego. Obecnie coraz więcej tematów nie ma nic wspólnego z turystyką górską. Fakt że każdy ma swoje hobby i chwała mu za to. Dobrze jak to zamiłowanie ma związek z górami, bo po to forum chyba zostało stworzone. Ale nie podoba mi się wyrażanie poglądów przez pewną grupę forumowiczów, mających mało wspólnego z turystyką górską. A jak ktoś ma odmienne zdanie na ten temat niż owa grupa,/przykładowo Ja/, jest oskarżany o fobie i śmieszność. Nie po drodze mi z takim forum. Miło mi było Was wszystkich w 100% poznać i mam nadzieję że nieraz z niektórymi gdzieś wspólnie na szlaku się spotkamy i jakąś dobrą herbatkę wypijemy. Dziękuję za wszystkie wspólne wypady i biesiady. Kończę swój aktywny udział na tym forum i życzę Wam szczerze powodzenia.