26

Odp: 1 stycznia 2014 tradycyjnie na Groniu Jana Pawła II

baca napisał/a:
nena napisał/a:

Fajne się czytało Wasze relacje i oglądało zdjęcia ! I pomyśleć, że 2013 rok witaliśmy w niemal identycznej aurze  

Nena Rok 2013 żegnaliśmy a 2014 witaliśmy Nie wiem co Ci tam Staszek lał że Cię jeszcze trzyma

No co Ty baca próbujesz mi wmówić ? big_smile Kogo trzyma to trzyma ! lol Przeczytaj raz jeszcze to zdanie . tongue 1 stycznia 2013 roku była niemal identyczna pogoda jak 1 stycznia 2014 tongue. – ot dowód big_smile.

Jolanta napisał/a:

Wszystkoście spożytkowali? wink

Oj Joluś gdybyśmy ją całą spożytkowali to by nas wtedy ta odwaga i fantazja mogła do tych gwiazd ponieść … big_smile , a to przy takim zimnie i wietrze mogłoby być bardzo niebezpieczne ! … big_smile wink

Jolanta napisał/a:

Nowa to nie  big_smile bo wyszliśmy dokładnie w miejscu, gdzie chłopaki robią zawsze te piękne foty w kierunku północnym wink Po drodze za to trafiliśmy fragment ścieżki Do źródeł Wieprzówki, ino kajsik sie nam potem straciła  hmm

Ta ścieżka jakoś każdemu lubi się „stracić” big_smile Trzeba by ja było na nowo wytyczyć big_smile.

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

27

Staszek napisał/a:

Nie Jolu.  wink  Trochę zostało na jutro.  smile

cool  ... ale to nie oznacza, że nam czegoś brakuje? Tej tam np. odwagi czy fantazji...  hmm  lol

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

28

nena napisał/a:

... I pomyśleć, że 2013 rok witaliśmy w niemal identycznej aurze smile !

baca napisał/a:

Nena Rok 2013 żegnaliśmy a 2014 witaliśmy Nie wiem co Ci tam Staszek lał że Cię jeszcze trzyma

Ja tu Nenę muszę wziąć w obronę. Przecie dobrze napisała  big_smile Kto nie był w zeszłym roku na Leskowcu to nie wie, że tak samo było  tongue znaczy bez śniegu i full jesień  big_smile . "witaliśmy" - czyli czas przeszły, w tym kontekście dotyczy N.R. 2013 !!! Nena, nie daj się  tongue   wink  big_smile

-----------------------------------------------------
http://picasaweb.google.pl/marekk500
http://picasaweb.google.pl/marekk500cd

29

Na markka500 to zawsze można liczyć ! big_smile cool

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

30

jolanta napisał/a:
Staszek napisał/a:

Nie Jolu.  wink  Trochę zostało na jutro.  smile

cool  ... ale to nie oznacza, że nam czegoś brakuje? Tej tam np. odwagi czy fantazji...  hmm  lol

Ależ skądże! Ja z myślą o tej jutrzejszej śnieżycy nieco lekarstwa zostawiłem.  wink

31

No masz!  roll

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile