Temat: Hrobacza Łąka?

W sumie to zastanawiałem się czy jest sens zaśmiecać dział, ale w sumie zawsze można skasować smile
Więc. Jutro (06 STY) wybieram się z psiakiem na Hrobaczą Łąkę, oraz chcę odwiedzić pobliski kamieniołom. Startuję z Cygańskiego Lasu, i dalej czerwonym szlakiem od Straconki. Powrót jeszcze nie ustaloną trasą, jak to się mówi. Gdzie oczy poniosą.
Ktoś chętny na spacerek? Myślałem żeby wystartować tak około 7-8 rano. Powrót pewnie już jak będzie ciemno, więc lepiej mieć jakąś latareczkę :>

Outdoor & Trip - Fb
PS: Napełniam jednorazowe kartusze turystyczne smile

2

Odp: Hrobacza Łąka?

No jeszcze o 17 myślałam, że się uda, ale się nie uda hmm

Nie tracę jednak nadziei i nie marudź o zaśmiecaniu działu wink tylko wrzucaj propozycje, próbuj się załapać na nasze - w końcu musi się udać!  smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

3

Też myślałem , że się wybiorę ale w tym momencie leje jak z cebra , więc wycieczka raczej odpada  sad .
Co za styczeń ... Masakra jeśli chodzi o klimaty  górskie  tongue .
Ale tak czy siak kamykus zawsze pisz gdywybierasz się gdzieś w góry . Po to jest to forum  smile   .
Aha , jeszcze w styczniu wybieramy się na Vlk Rozsutec . Więc ...

'' Tyle samo jest idiotów wśród księży, robotników i profesorów. Różnica polega na tym, że profesor ma większy zasób słów i w związku z tym trudniej wymacać jego głupotę.'' ( Bronisław Geremek )

4

Ładna pogoda była tylko trochę mi się przyspało i było by bez sensu schodzić po ciemku do kamieniołomów na których mi zależało najbardziej. Dawno tam nie byłem, a po ciemku to nie to samo.
Ostatecznie zrobiłem sobie spacerek 20km, zahaczając między innymi o Kępyskę w Mesznej, Magurę, Klimczok. Może za tydzień się uda wyskoczyć na Hrobaczą :>

Ostatnio edytowany przez kamykus (2014-01-06 19:04:05)

Outdoor & Trip - Fb

5

Teraz żałuję , że się nie wybrałem , ale wczoraj póżnym wieczorem gdy podejmowałem decyzję lało jak z cebra . Kto by pomyslał , że dzisiaj będzie tak przepieknie  smile

'' Tyle samo jest idiotów wśród księży, robotników i profesorów. Różnica polega na tym, że profesor ma większy zasób słów i w związku z tym trudniej wymacać jego głupotę.'' ( Bronisław Geremek )

6

Polecam http://www.meteo.pl/ Tam pięknie przewidzieli że będzie ładnie  tongue

Outdoor & Trip - Fb

7

kamykus napisał/a:

Polecam http://www.meteo.pl/ Tam pięknie przewidzieli że będzie ładnie  tongue

Konkretna stronka  smile . Dotychczas korzystałem z prognozy na onecie lub interii i co jeden portal to inna pogoda  tongue .