Temat: Kolędowanie w Beskidzie Małym

W sobotę 11 stycznia wybieramy się pokolędować w Beskidzie Małym smile

Plan jest taki - zbiórka w Basiach – pod szlabanem o 9.30 rano i w drogę do Stacha, a następnie bezszlakowo znaczy na azymut wink Na Potrójną do Ani i Rafała

Pokolędujemy, odpoczniemy, cosik przekąsimy i mam nadzieję, że będzie wesoło big_smile

Kolędnicy winni mieć przebrania, a więc chętnych do wspólnej zabawy prosimy o przygotowanie rekwizytów w wersji przynajmniej mini - jak ktoś nie ma pomysłu może się przebrać … za siebie tongue
Szopkę ma kto? big_smile

Będziemy miały też coś do przebrania na zapas i jakieś brzdąkadełka, chociaż ewentualny muzykant czy muzykantka mile widziani – tylko proszę nam nie grać na nerwach lol

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

2

Odp: Kolędowanie w Beskidzie Małym

ja widzę Jolu, że ten rok aktywnie rozpoczynasz, chyba chcesz pobić najlepszych z najlepszych w liczbie spędzonych dni w BM

----------------------------------------
Największą ozdobą naszego Beskidu [...] są jego urocze doliny. Wprawdzie dawno już straciły one charakter pierwotności i dzikości, [...] ale mimo wszystko nie są pozbawione swoistego wdzięku, chociaż wszędzie już widoczne są ślady rąk ludzkich.
- Jan Galicz

3

Odp: Kolędowanie w Beskidzie Małym

baca - no jak pobić wink ja pokojowo do świata nastawiona jestem  big_smile

Niebawem rozpoczynam duuuuży projekt wędrówkowy w "innych" górach, więc się jeszcze chce nacieszyć tu, gdzie mi serucho żwawiej pika  lol

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile