Temat: Oslo
To już ostatnia relacja z wakacji w Norwegii No chyba że mi się coś jeszcze wspomni Po opuszczeniu górskich rejonów zatrzymaliśmy się w drodze powrotnej w Oslo:)
Więcej do zobaczenia i poczytania na moim blogu
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To już ostatnia relacja z wakacji w Norwegii No chyba że mi się coś jeszcze wspomni Po opuszczeniu górskich rejonów zatrzymaliśmy się w drodze powrotnej w Oslo:)
Więcej do zobaczenia i poczytania na moim blogu
Oglądając zdjęcia z Oslo, przypomniały mi się Helsinki, które średnio mi się podobały. Mam wrażenie jakby w tych północnych stolicach było za dużo zimnego betonu , ale może to moje subiektywne odczucie. Te nowoczesne budynki, jak dla mnie są okropne, pewnie dlatego, że ja za nowoczesną architekturą nie przepadam. Oslo Opera wygląda jak terminal promowy . Dobrze, że obie stolice leżą na wybrzeżu, zawsze bowiem można z centrum uciec na spacer brzegiem morza. Zdjęcia kutrów rybackich, jachtów, latarni morskich i zachodów słońca zdecydowanie lepiej się oglądało. Nie byłam jeszcze w Sztokholmie i Kopenhadze, może one są ładniejsze.
jardo jeszcze raz gratuluję pełnej wrażeń i przygód podróży po Skandynawii .! Super, że tak obszernie nam ją tu opisałeś i pokazałeś na zdjęciach. Twoje relacje będą zapewne dla wielu inspiracją do odwiedzenia tych miejsc.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 10 zapytań ]