1

Temat: Ognisko nad Wieprzówką :D

Ponieważ wygraną trzeba jakoś uczcić big_smile chcemy spotkać się razem nad Wieprzówką w najbliższą sobotę 5 października .W programie przewidziany jest m.in. spacer po łupkach wierzowskich, a potem ognisko dla twardzieli ! big_smile

Zapraszamy chętnych do udziału. Spotykamy się o godz. 16.00 na ścieżce dydaktycznej, przy tablicy nr 1 w Sułkowicach. Prosimy zabrać ze sobą coś, co można upiec na ognisku tj. kiełbaski. big_smile

Piszcie w tym wątku kto się wybiera. !!! smile

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

2

Odp: Ognisko nad Wieprzówką :D

to ja sie pisze na dobry początek z drugą połową     
tylko gdzie jest 1 tablica  ? prosze blizej o jakies namiar

Ostatnio edytowany przez 740715 (2013-10-02 12:06:43)

3

Ja też się piszę, tylko mogę się trochę spóźnić.

4

Ja, przymuszony przez Alicję, z nieprzymuszoną radością spotkam się z wami!
Pierwsza tablica jest na wysokości pierwszego za mostem przystanku autobusowego w Sułkowicach, jadąc od Andrychowa do Rzyk! big_smile

5

Jan Zieliński napisał/a:

Ja, przymuszony przez Alicję, z nieprzymuszoną radością spotkam się z wami!
Pierwsza tablica jest na wysokości pierwszego za mostem przystanku autobusowego w Sułkowicach, jadąc od Andrychowa do Rzyk! big_smile

dzieki wielkie

6

No wszystko pięknie, ale tort Wieprzówkowy będzie okazały, a chętnych cosik mało  wink

Cieszymy się z obecności tych, którzy się zapowiedzieli i zachęcamy innych smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

7

Nie pytajcie o wyliczenia, ale na 64,5% pewnie się zjawię smile

-----------------------------------------------------
http://picasaweb.google.pl/marekk500
http://picasaweb.google.pl/marekk500cd

8

To ja sie juz wybieram smile

"...nigdy nie mówię nigdy..."
https://www.facebook.com/andrzejkisiel1974

9

chyba przegapiłem ;(

----------------------------------------
Największą ozdobą naszego Beskidu [...] są jego urocze doliny. Wprawdzie dawno już straciły one charakter pierwotności i dzikości, [...] ale mimo wszystko nie są pozbawione swoistego wdzięku, chociaż wszędzie już widoczne są ślady rąk ludzkich.
- Jan Galicz

10

baca napisał/a:

chyba przegapiłem ;(

Tyś się baco coś ostatnio w ogóle zgubił … ! big_smile

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

11

no jest w tym racja wink, za szybkie tempo

nena napisał/a:

Tyś się baco coś ostatnio w ogóle zgubił … ! big_smile

----------------------------------------
Największą ozdobą naszego Beskidu [...] są jego urocze doliny. Wprawdzie dawno już straciły one charakter pierwotności i dzikości, [...] ale mimo wszystko nie są pozbawione swoistego wdzięku, chociaż wszędzie już widoczne są ślady rąk ludzkich.
- Jan Galicz