Temat: 23.11.13 wędrówka nocą

Witam ! W najbliższą sobotę mam zamiar wyruszyć w BM . Niestety dopiero około 13:00 będę mógł wyruszyć na szlak dla tego wymyśliłem iż z 3-4h marszu odbędą się przy świetle latarki smile
Wstępna trasa to Ponikiew - Leskowiec - Anula - Kocierska.

Jeśli byłby ktoś zainteresowany taką nocną wędrówką to zapraszam . Jak coś zapewniam transport smile
Szczere mówiąc to wolałbym samemu nie wędrować po zapadnięciu zmroku ale jak nikt się nie zgłosi to będę jakoś  musiał smile

"Nie uda się odnieść w życiu sukces, jeśli człowiek nie zaangażuje się w to całym sercem.To samo dotyczy sztuki przetrwania- ci którym udaje się wyjść z opresji, zawsze dają z siebie wszystko.Zarówno w życiu jak i w survivalu, jeżeli się łamiesz przegrywasz."Bear Grylls

Zapraszam do galerii : http://picasaweb.google.com/109029069602413014760

2

Odp: 23.11.13 wędrówka nocą

wizja ciekawa, ale to było chyba dobre na ten weekend co teraz był bo była pełnia wink

----------------------------------------
Największą ozdobą naszego Beskidu [...] są jego urocze doliny. Wprawdzie dawno już straciły one charakter pierwotności i dzikości, [...] ale mimo wszystko nie są pozbawione swoistego wdzięku, chociaż wszędzie już widoczne są ślady rąk ludzkich.
- Jan Galicz

3

Lampka na czole wystarczy i trasa ekstra a teksanski zna dobrze te tereny więc jak zawsze da rade.Chętnie bym się z Tobą wybrał(choć osobiscie wole iść na odwyrtke)ale dopiero w niedziele bo sobote zajętą niestety mam,pozdro.

Tam na dole zostało wszystko to co cię męczy,patrząc z góry wokoło świat wydaje się lepszy. <KSU "Za mgłą">

4

Teksanski ja bym się pisał , ale tylko  na nocną część eskapady  cool . Wieczorkiem będę akurat wracał przez Anulę i następnie Potrójną w kierunku Kocierskiej . Oszczędzimy na bateriach  big_smile

'' Tyle samo jest idiotów wśród księży, robotników i profesorów. Różnica polega na tym, że profesor ma większy zasób słów i w związku z tym trudniej wymacać jego głupotę.'' ( Bronisław Geremek )