1

Temat: forum z komórki

muszę przyznać że wchodzę na stronę naszego forum pierwszy raz telefonu komórkowego i przyznać trzeba że całkiem całkiem. nasza strona wygląda  wink

----------------------------------------
Największą ozdobą naszego Beskidu [...] są jego urocze doliny. Wprawdzie dawno już straciły one charakter pierwotności i dzikości, [...] ale mimo wszystko nie są pozbawione swoistego wdzięku, chociaż wszędzie już widoczne są ślady rąk ludzkich.
- Jan Galicz

Odp: forum z komórki

No to muszę sprawdzić jak wygląda te nasze forum na komórce, oczywiście nie na mojej prymitywnej neutral

3

Ja używam galaxy samsunga 2 Super sprawa Polecam

Największą ozdobą naszego Beskidu [...] są jego urocze doliny. Wprawdzie dawno już straciły one charakter pierwotności i dzikości, [...] ale mimo wszystko nie są pozbawione swoistego wdzięku, chociaż wszędzie już widoczne są ślady rąk ludzkich.
- Jan Galicz

4

Od ponad tygodnia testuje nasze forum z telefonu komórkowego Samsunga i odkąd, strona zmieniła serwer to chodzi szybciej, sprawniej i oby tak dalej

- Jan Galicz

Ja widziałem nasze forum na komórce. Fajnie wygląda, tylko mały ekranik.