376

Odp: Przedstaw się!

Witam smile Trafiłem tutaj przypadkiem gdy szukałem info o miejscu w którym sie urodziłem i przeżyłem ponad pół wieku. Najwyższy wiec czas by je poznać lepiej. Nie przedstawiałem sie wczesniej i jestem wdzięczny , tym którzy mimo to odpowiedzieli na moje posty. Dziękuje za ciepłe przyjęcie. Specjalne podziekowanie dla Niny vel Dzikuski smile za mianowanie mnie beskidoczubem. Jestem ogromnie dumny z tego tytułu. Darka znam "z widzenia" i podziwiam za pasję zgłębiania  p t eriologii....uf udało sie chyba smile

377

Witam kolejnego forumowicza

stary napisał/a:

Specjalne podziekowanie dla Niny vel Dzikuski smile

Chyba chodzi tu o Nenę wink

stary napisał/a:

Darka znam "z widzenia" i podziwiam za pasję zgłębiania  p t eriologii....uf udało sie chyba smile

chyba za etiologię wink

No cóż literówki się zdarzają  big_smile

----------------------------------------
Największą ozdobą naszego Beskidu [...] są jego urocze doliny. Wprawdzie dawno już straciły one charakter pierwotności i dzikości, [...] ale mimo wszystko nie są pozbawione swoistego wdzięku, chociaż wszędzie już widoczne są ślady rąk ludzkich.
- Jan Galicz

378

stary napisał/a:

Darka znam "z widzenia" i podziwiam za pasję zgłębiania  p t eriologii....uf udało sie chyba smile

Witam na forum. Mogli my się widzieć, tylko nie kojarzę. Moja dziedzina botaniki poprawnie to pteridologia smile

379

ferdynans napisał/a:

Witam nowa forumowiczke nie wiedziałem ze tak bedziesz słuchac moich zalecen wymyslił bym cos lepszego . A co do kuli, az tak dobrze nie znam Kapra ale na Aniołka to on mi nie wygląda

Kaper na Aniołka może nie wygląda ale pozory mylą ferdynansie. Tak naprawdę to bardzo dobry i ułożony młody człowiek  lol

P.S Dziękuję za płytkę ze zdjęciami. Przyjemnie się ogląda smile

Moje foto-wspomnienia: https://picasaweb.google.com/109211129593888338479

"Jakże ja mam o tym opowiadać, skoro to jest moje? Jest to moje bogactwo, to, czego mi nikt nie odbierze." Jerzy Kukuczka

380

Tak naprawdę to bardzo dobry i ułożony młody człowiek  lol

ale żeby aż trzy kłamstwa w jednym zdanie?  cool

381

A ja Kaprową chyba znam big_smile Witojcie piknie stary i Kaprowa!!!

"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach

382

Witaj stary - w interesujący sposób "wszedłeś" na forum  smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

383

Kaprowa, stary witajcie i do zobaczenia na szlaku  smile

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

384

Witam wszystkich forumowiczów, smile Mam na imię Katarzyna i jestem z Krakowa.  Miałam już przyjemność poznania co poniektórych osobistości z forum i bardzo miło wspominam ten czas. Do zobaczenia na szlaku wink

385

Witaj mochawek
Do zobaczenia na szlaku smile

... by Beskid Mały, był najpiękniejszym pasmem górskim.
Czystszym, zadbanym, pokazującym swe piękno i historię.

386

big_smile Witamy smile

387

Witamy wiiiitaaaaamy smile

"Góry upajają. Człowiek uzależniony od nich jest nie do wyleczenia. Można pokonać alkoholizm, narkomanię, słabość do leków. Fascynacji górami nie można" Edmund Hillary

388

hejka mochawek   big_smile !

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

389

mochawek napisał/a:

Witam wszystkich forumowiczów, smile Mam na imię Katarzyna i jestem z Krakowa.  Miałam już przyjemność poznania co poniektórych osobistości z forum i bardzo miło wspominam ten czas. Do zobaczenia na szlaku wink

Cześć Mochawku - fajnie, że jesteś z nami  smile

Kulebiaczek  wink

Ostatnio edytowany przez jolanta (2011-06-13 21:43:21)

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

390

jolanta napisał/a:
mochawek napisał/a:

Cześć Mochawku - fajnie, że jesteś z nami  smile

Kulebiaczek  wink

Ja też się cieszę że zostałam zapamiętana po kulebiaczku big_smile

Ostatnio edytowany przez mochawek (2011-06-13 23:31:03)

391

Witam wszystkich

Po Beskidzie Małym, konkretnie po grupie Czupla i Magurki, chadzałem w latach '90... a potem NIC. Dopiero jakiś czas temu przypomniałem sobie o istnieniu Beskidu Małego, a po mojej niedawnej krótkiej wycieczce przeł. Kocierska - Potrójna, bliżej zainteresowałem się tymi górami... i tak trafiłem na te strony.

Mam nadzieję, że wrzucę tu moje parę groszy oraz dowiem się sporo przydatnych rzeczy od miłośników BM.

Pozdrawiam

392

Witaj Rafale, miło Cię gościć w naszym gronie smile. Trzeba więc będzie nadrobić zaległości w BM big_smile. Do zobaczenia na szlaku wink.

393

Witam.
Na imię mam Jasiek. obecnie mieszkam w Bestwinie. Pałętam się to tu to tam z kochaną żonka i 8 letnim synem przeważnie po Beskidach. Szukając informacji o bardzo bliskim mi BM, znalazłem to extra forum.
Nie sadziłem że można znaleźć w BM tyle ciekawych i osobliwych miejsc.
teraz wiem że nie starczy życia by zobaczyć to wszystko smile
Do zobaczenia na szlaku !!!

394

Johny(osobiście wolę swojskie:JASIEK)- WITAJ SERDECZNIE!!! smile Z CAŁĄ RODZINKĄ!!! big_smile

Ostatnio edytowany przez harnaś wołoski (2011-06-27 14:47:22)

395

Witaj Johny - do zobaczenia na szlaku  smile z Rodzinką  big_smile

396

Witamy smile

"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach

397

hej Johny big_smile , witaj wśród nas smile

398

Witaj Johny ,braknie zycia  przesadzasz z naszą pomocą bedziesz znał to wszystko na  trzy dni przed pujsciem twego syna   do gimnazjum

Bez wycieczek,podróży,życie ludzkie upływa beztreściwie,nudno i szaro ,toteż one nie tylko urozmajcają,ale rzec można przedłużają nasze życie                             K.SOSNOWSKI

399

Witaj Johny do spotkania na szlaku z synkiem i małżonką smile

... by Beskid Mały, był najpiękniejszym pasmem górskim.
Czystszym, zadbanym, pokazującym swe piękno i historię.

400

Witam nowych forumowiczów smile