51

Odp: Małe jest piękne - zwłaszcza latem

MK napisał/a:

Darek
Nena
Jolanta

Neno i Darku smile
Byliście moimi faworytami od początku!
Mimo różnych kontrowersji widzicie jak ja kocham ………….  przyrodę!!!
Gratulacje big_smile
Gratuluję także pozostałym uczestnikom konkursu, ja jestem wśród Was na samym końcu
gdyż nie oddałem zdjęć wink

... by Beskid Mały, był najpiękniejszym pasmem górskim.
Czystszym, zadbanym, pokazującym swe piękno i historię.

52

darkheush napisał/a:

Miejsce drugie, po zażartej początkowo rywalizacji ze zwycięzcą, obsadziła Nena (28 pkt.). Premia w postaci uścisku dłoni Prezesa (a nawet dwóch - dłoni, nie Prezesów wink)

Dziękuję za głosy i II miejsce smile !  Już się cieszę na uścisk dłoni Prezesa big_smile wink .
Nie wiem tylko dlaczego Admin darkheush skreślił tak od razu całego Prezesa big_smile

Darku T. moje gratulacje !!! smile

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

53

Dziękuję za oddane głosy. Nie spodziewałem się że uda mi się zająć tak zaszczytne miejsce big_smile tongue Mam pytanie a dłoń Prezesa mogę sobie wybrać do tego uścisku? ;P big_smile

"W niedomkniętym oknie noc
Podpatruje twoje sny,
W niedomkniętym oknie noc,
Siedzę, patrzę jak ty śpisz... "

54

No cóż, nie ma to jak wylądować tuż za podium ..... obiecuję poprawę na następny konkurs, a tymczasem gratuluję wszystkim uczestnikom, a przede wszystkim Darkowi T., należało Ci się !! smile

55

Dariusz Tlałka napisał/a:

Darkheush od kiedy odliczają się dni wymyślenia tematu kolejnego konkursu fotograficznego ? Czy od dnia ogłoszenia wyników konkursu ? Bo już po głowie chodzą mi jakieś pomysła

No powiedzmy, że od dziś tongue

nena napisał/a:

Nie wiem tylko dlaczego Admin darkheush skreślił tak od razu całego Prezesa big_smile

Ja tak po prostu profilaktycznie, bo nie wiem czy na resztę Prezesa zgodzi się Czarownica lol

"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach

56

^^^
Może jakieś jesienne  klimaty, puki jeszcze jest czas? wink

http://szlakiibezdroza.blogspot.com/  - wszystko na czasie .

57

Wszystkim należą się gratulacje! wink W szczególności za dobrą zabawę!

58

By nie mieszać konkursów foto to kolejny quizz dam w nowym temacie.