Temat: Rykowisko jeleni szlachetnych w Beskidzie Małym
Witam, Gdzie dokładnie najlepiej jest się wybrać na rykowisko jeleni w Beskidzie Małym? Pozdrawiam. ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam, Gdzie dokładnie najlepiej jest się wybrać na rykowisko jeleni w Beskidzie Małym? Pozdrawiam. ![]()
do urzedu miasta
do urzedu miasta
![]()
Oskarze ja np. już wczoraj gdzieś na stokach Klimaski słyszałam ryczące jelenie. ![]()
Nie tak dawno temu ryczące jelenie słyszałem w Międzybrodziu Bialskim, u źródeł potoku Żarnówka Duża. Ryk był tak donośny że było go słychać w odległości paru kilometrów. Na rykowisko nie jest tak trudno trafić. Wystarczy chodzić po lasach Beskidu Małego i nasłuchiwać ![]()
Dariusz, dzięki za informacje, spróbuje założyć też w tym tygodniu foto-pułapkę i zobaczę co się sfotografuje, Pozdrawiam ![]()
Podchodziły nocą pod samą chatkę pod Potrojną kilka lat temu. Rozrabiały niemożliwie. Popytaj chatkowego.
Moje obserwacje jeleni z ostatnich dni to samica stojąca na lewym pasie drogi jadąc w kierunku Suchej na drodze powyżej tamy na Skawie o 5:00 rano !!!
Oraz samica i ogromny samiec z ogromnym porożem widziany w niedzielę nieopodal Leskowca.
Ponikiew / Kocurowo, idąc w góry .
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 10 zapytań ]