1

Temat: Festiwal Górski „Pod Górę”

15 września 2012 r. w Łaziskach Górnych odbędzie się druga edycja Festiwalu Górskiego "Pod górę". Na uczestników czekają prelekcje, slajdowiska, filmy oraz konkursy z cennymi nagrodami. O ile się nie mylę mamy jednego Forumowicza z Łazisk wink, który może na Festiwalu się pojawi i nam coś później zrelacjonuje smile. Impreza zapowiada się bardzo ciekawie smile . Więcej informacji TUTAJ

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/488345_262070923910815_248455180_n.jpg

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

2

Odp: Festiwal Górski „Pod Górę”

ha byłem pierwszy wszak to w mojej rodzinnej wiosce temat juz wrzucałem w ogłoszeniach Neno wink

wszyscy razem jesteśmy jedną częścią istnienia, wszyscy razem jesteśmy jedną częścią zniszczenia

3

Odp: Festiwal Górski „Pod Górę”

Kaper napisał/a:

ha byłem pierwszy wszak to w mojej rodzinnej wiosce temat juz wrzucałem w ogłoszeniach Neno wink

no pięknie ...  neutral, temat umknął mojej uwadze, ponieważ w tym czasie, kiedy go wrzuciłeś, byłam gdzieś w Polsce. big_smile Przepraszam Kaperku smile, ale tym sposbem przypomniałam o festiwalu jeszcze raz i dorzuciłam coś dla zainteresowanych smile

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/