101

Odp: Rozpoznanie przed wiosennym zlotem

Kris_61, myślę że utrzymuje się ze względu na bliskość chatkowego szlaku na Potrójną. W sumie jedyny bliski punkt gdzie można zejść z Chatki na zakupy. Zaraz obok jest sklep, który właściciele (???) otwierają na życzenie turystów schodzących/wychodzących na Potrójną.

"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach

102

No dobra czyli rozumiem zaczynamy od "Jodły" przez "Bar pod Dębami" i Kocierz Basie? wink A tak już na całkiem seriooooo, pomyślcie nad ciekawą trasą na nasz najbliższy zlot!

103

Właśnie Lowell przydała by się jakaś bliższa informacja na temat trasy dla osób takich jak ja, które nie znają zbyt dobrze małobeskidzkich mordowni wink
Darkheush - podoba mi się to twoje ostatnie hasło. Z podobnych znam to: "Kiedyś byliśmy młodzi i piękni. Teraz jesteśmy już tylko piękni".

Ostatnio edytowany przez piotr (2010-05-05 07:12:26)

"Because it's there" (G. Mallory)
Moje galerie: https://get.google.com/albumarchive/105 … source=pwa

104

Kurcze niestety mojej obecności nie moge potwierdzić na 100% bo nie wiem jak bede stał z funduszem operacyjnym
wiedzieć bede najwcześniej dwa dni przed zlotem

wszyscy razem jesteśmy jedną częścią istnienia, wszyscy razem jesteśmy jedną częścią zniszczenia

105

Kaper - liczę na to, że się jednak zobaczymy wink

Ostatnio edytowany przez piotr (2010-05-07 13:55:52)

106

Za dużo mi sie tego nagromadziło tydzień w tydzień pierw Zlot Beskidu małego tydzien później zlot e-beskidy potem koncert ACDC a a nastepny tydzien planowany wyjazd z Pudelkiem na Małą fatre, wiec nie wiem czy mój fundusz to wytrzyma

wszyscy razem jesteśmy jedną częścią istnienia, wszyscy razem jesteśmy jedną częścią zniszczenia

107

To piwa nie kupuj tongue

108

zobaczymy co da się zrobić ale nic nie obiecuje, a rezygnacja z piwa raczej za dużo nie pomorze tongue co i tak już rozważałem

Ostatnio edytowany przez Kaper (2010-05-08 18:02:34)

109

mam Pytanko czy był by ktoś w stanie mnie odebrać w sobotę z żywca bo jedyny pks jadący w tamte regiony mam o 6.15 rano

Jak by cuś proszę o kontakt niestety od wtorku do czwartku bede dostepny tylko pod telefonem z powodu wyjazdu słuzbowego nr. 608489176 oraz 794409451

Ostatnio edytowany przez Kaper (2010-05-08 19:25:43)

110

Kaper a ty przez Bielsko pojedziesz?

111

Kaper napisał/a:

a rezygnacja z piwa raczej za dużo nie pomorze tongue co i tak już rozważałem

W Twoim przypadku może chyba nawet zaszkodzić wink

Koledzy kto skąd wyrusza i czy będzie szansa na stworzenie jakieś większej grupy?

112

Ja się podpinam pod Djinn'a jak by co. Mam nadzieję, że mnie zgarnie z Andrychowa wink Trasa jeszcze nie ustalona, pewnie dogadamy w tym tygodniu. Jak na razie nie mam żadnego pomysłu.

Jan Himilsbach

113

My z Kraka wyruszymy autkiem ,ale nie wiem o której. Zależy to od kilku czynników, ale dostosujemy się do grupowego terminu spotkania przed wejściem na szlak. W tygodniu coś ustalimy.

114

Acha, bo zapomniałbym o najważniejszym. Wysłałem Staszkowi sms-a z potwierdzeniem rezerwacji i właśnie przyszedł zwrotny. Czeka na nas w sobotę wink

Jan Himilsbach

115

Dziękuję Darkheush, tak jak wspominałem , będzie ci to wynagrodzone! wink

116

lowell - tak jade przez bielsko

117

musimy jeszcze ustalić trasę zadzwonię do Cibie co i jak! Ale jest szansa, że odebralibyśmy Ciebie z Bielska. A może ktoś by Ciebie nawet wziął po drodze...

118

Cały czas jeszcze nie wiem ,czy pojadę z Katowic czy z BB, ale skąd bym nie jechała to w Micrze są 3-4 miejsca wolne + cały bagażnik big_smile Będziemy więc w kontakcie smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

119

Wspólna trasa jak najbardziej ok. Tylko na cały tydzień zapowiadają deszcze z burzami. Cóż ja tam się burzy nie boję w ostatni weekend przeżyłem trzy takie fajne łubudu big_smile Jakby była ładna pogoda to proponuję spacer z Kocierza zielonym szlakiem przez Łysinę , Jaskinię Lodową , Kucówki i Czarne Działy do Staszka na Gibasy.  W razie strasznych deszczy to można iść z Kocierza Basie od szlabanu do Staszka tak jak ostatnio schodziliśmy z Darkiem i Iskierią. Ewentualnie z Przydawek "Z pod Dębów" big_smile

"W niedomkniętym oknie noc
Podpatruje twoje sny,
W niedomkniętym oknie noc,
Siedzę, patrzę jak ty śpisz... "

120

Za Angim. Wszystko zależy od pogody. Nie uśmiecha mi się kilkugodzinny spacer w deszczu czy burzy. W razie "W", z Kocierza - Basie można śmiało przez szlaban w miarę szybko dotrzeć. Proponuję zostawić ostateczną decyzję do piątku wieczorem lub ewentualnie soboty rano.

121

<IRONY MODE-ON>

I ci dwaj powyżej śmią używać zaszczytnego miana BESKIDoczuba. No nie, toż to albo prowokacja, albo zwykły skandal. Deszczu się boją!!! Z cukru Panowie jesteście??? tongue Tak jakbyście nie wiedzieli, że jeśli przychodzi weekend i czas wypadu w góry to musi!!! lać big_smile

<IRONY MODE-OFF>

Jan Himilsbach

122

darkheush napisał/a:

<IRONY MODE-ON>

I ci dwaj powyżej śmią używać zaszczytnego miana BESKIDoczuba. No nie, toż to albo prowokacja, albo zwykły skandal. Deszczu się boją!!! Z cukru Panowie jesteście??? tongue Tak jakbyście nie wiedzieli, że jeśli przychodzi weekend i czas wypadu w góry to musi!!! lać big_smile

<IRONY MODE-OFF>

Ja przeżyłem w ostatni weekend 3 burze i śmiało mogę się zwać CZUBEM big_smile i deszczu się nie boję...

"W niedomkniętym oknie noc
Podpatruje twoje sny,
W niedomkniętym oknie noc,
Siedzę, patrzę jak ty śpisz... "

123

Po ostatnich wyczynach naszej piknej aury, muszę Ci przyznać rację ..... z drugiej strony jak zmokniemy i zmarzniemy, będzie mus, żeby się rozgrzać big_smile

ps. właśnie leczę przeziębienie, więc mam jako-to-takie wytłumaczenie ..

124

Djinn napisał/a:

właśnie leczę przeziębienie, więc mam jako-to-takie wytłumaczenie ..

Jako-to-tako ni ma tłumaczeń tongue Nie będę przypominał, kto z niedoleczoną anginą poszedł w zimie na zlot na Potrójną wink

Jan Himilsbach

125

I skutecznie ją wyleczyłeś, co ?? smile