Temat: Wspinaczka

Jeśli chodzi o pasje  to moją pasją jest wspinaczka górska od pewnego czasu, i w wolnych chwilach staram się ćwiczyć, jak na razie na sztucznej ściance,  ale w planach na ten rok jest zapisanie się do sekcjii i na  kurs wspinaczkowy w górach:) no i jeszcze mamy w domku taka małą osóbkę która by bardzo chciała sie po wspinać, wiec ma obiecane ze następnym razem pojedzie z nami:)

2

Odp: Wspinaczka

O proszę! smile
W BM-ie jest sporo miejsc, gdzie można się wspinać, więc pewnie niedługo ze ścianki przeniesiesz się w teren  big_smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

3

Justyna W, a gdzie się wspinasz na sztucznej ściance? Ja w miarę możliwości (też z małymi osóbkami) walczę z grawitacją na Totemie w Bielsku-Białej smile

4

właśnie w Totemie, smile jak na razie z drugą połówka a mała osóbka pojedzie pierwszy raz:)

Ostatnio edytowany przez Justyna W (2013-03-18 22:38:39)

Ooooo jak fajnie, że są tu wspinające się osoby smile
u mnie niedawno wspinaczka też stała się "nową" pasją - biegać na razie nie bardzo mogę więc zaczęłam realizować dawne marzenia by wspinać się w górę smile
Jak na razie byłam tylko kilka razy na sztucznej ściance ale mam szczerą nadzieje, że to początek mojej przygody smile

duszą w górach zbłądziłam, bo chciałam....

6

Jolanto gdzie w BM można się wspinać. hmm

7

darmando  smile jest tych miejsc całkiem sporo  big_smile

Nie będę ich tutaj wyliczać, ale zapraszam na stronkę moich znajomych Madzi i Tomka, gdzie w zakładce beskidzkie wspinanie jest paręnaście opisów takich właśnie miejsc. Dodatkowo są mapki z zaznaczonymi drogami przejścia  smile

naszepagory.pl

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile