1

Temat: Żegnaj darkheush :(

Wierzę, że jesteś już wolny…
wolny od wszystkiego, co było ciężarem,
a Twoja droga prowadzi teraz tylko przez światło, ciszę i przestrzeń.
Tam, gdzie każdy krok jest lekki,
a serce naprawdę odpoczywa.

https://lh3.googleusercontent.com/pw/AP1GczMLHhbwxQg9ve1gwnEcaAlDBy6lo3V9D4tVjDjRiAiwdMUQxtI4_ehMdUlBjhDbL_9j9pidz48Xc-jGBXE3ohlZ2Cqz8dPR35uOYYzs0M9A1TVWDEVy_APS7tAPqZLoc_McfCsf4DIx1I0H-L-aJkRB=w618-h874-s-no-gm

Wczoraj dowiedziałam się o śmierci Darka (darkheush'a)
Do dziś trudno mi w to uwierzyć. sad

To nie tak miało być… przecież mieliśmy wkrótce wypić razem kawę.
Darku, dziękuję Ci za wszystko. To właśnie Ty pierwszy pokazałeś mi piękno Beskidu Małego i to dzięki Tobie zaczęła się moja przygoda z górami – pierwsze szlaki, pierwsze zachwyty, pierwsze górskie wycieczki, które zostają w sercu na zawsze.
Byłeś też jednym z tych, którzy współtworzyli i rozkręcali Forum Beskidu Małego. Dzięki Tobie się na nim znalazłam – i wiem, że nie tylko ja. Łączyłeś ludzi, inspirowałeś, dawałeś radość z bycia częścią tej górskiej społeczności.

Będzie nam Ciebie brakowało… sad
Twojego wspaniałego pióra, Twoich barwnych relacji z górskich wędrówek, Twojego humoru, który potrafił rozbawić do łez.
Zostawiłeś po sobie coś więcej niż wspomnienia – zostawiłeś ślady w sercach ludzi i na górskich ścieżkach, którymi tak bardzo kochałeś chodzić.

Wierzę, że teraz spacerujesz już wolny, po najpiękniejszym szlaku… tam, gdzie zawsze świeci słońce, a widoki zapierają dech.

Do zobaczenia kiedyś, R.I.P. sad

Ostatnio edytowany przez nena (Dzisiaj 14:03:28)

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

2

Odp: Żegnaj darkheush :(

sad Żegnaj przyjacielu,wiem co przeżywaleś.

Góroczub.