101

Odp: Termin i miejsce zlotu jesiennego

7 rano nie wszystkim by spasowała tak zbrodnicza pora, dlatego ustaliłem 11.00, a po drugie chcę wracać po ćmoku wykorzystując strumień światła mojej latary, czego dawno już nie robiłem smile big_smile Baco to możemy spotkać się na szczycie, a potem zejdziemy do odkrytej przezemnie jaskinii niedaleko Chatki pod Potrójną, latara też się przyda smile

102

Darku błagam nie całuj mnie!!! tongue

103

marcus napisał/a:

Odnośnie pizzy - jestem jak najbardziej za, pytanie tylko, czy ciągniemy tam składniki na ciasto, czy idziemy w gotowe spody do pizzy?

Raczej produkty, nie problem zrobić ciasto, a moim zdaniem takie ugniecione własnymi dłońmi jest właśnie najlepsze big_smile

104

Ja z grupą latarkową oczywiście big_smile Będę jechała z BB, więc mogę przygarnąć jakieś duszyczki, trochę miejsca w mikrusie jest wink

Ponieważ nie będe nocowała to chciałabym autko zostawić w takim miejscu do którego mnie ta latarecka doprowadzi, a ja się chętnie dalszym transportem zrewanżuję big_smile

Ostatnio edytowany przez jolanta (2010-11-16 12:08:06)

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

105

jolanta napisał/a:

Ja z grupą latarkową oczywiście big_smile

No to jest już nas przynajmniej czwórka. Info dla wszystkich, którzy drżą przed brakiem światła - zabiorę solidną diodową czołówkę, a w komórze też mam latarkę. W razie czego mogę więc pomóc w sprowadzaniu do cywilizacji zagubionych duszyczek wink

Ostatnio edytowany przez piotr (2010-11-15 08:22:27)

"Because it's there" (G. Mallory)
Moje galerie: https://get.google.com/albumarchive/105 … source=pwa

106

Witajcie smile

Jako że w pracy mam tak, a nie inaczej, na 78,53% tongue jest cień szansy że się pojawię  jako nienoclegowicz.  (na 100% będę wiedział ok. czwartku). W związku z tym mam pytanie do bywalców chatki: czy jest tam zasięg ERY??? roll

-----------------------------------------------------
http://picasaweb.google.pl/marekk500
http://picasaweb.google.pl/marekk500cd

107

W izbie gościnnej, na oknie w jednym kącie wink no i na werandzie big_smile, wiem jako uzytkowniczka ERY lol

Z dzwonieniem bywa róznie, ale smsy chodzą smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

108

jako użytkownik mogę dodać, że dla odmiany z plusem tez jest kiepsko big_smile, właściwie żeby zadzwonić trzeba wyjść aż do kapliczki a i tak nie ma 100% pewności, sms-y tak jak napisała Jola

Ostatnio edytowany przez Akall (2010-11-15 09:42:59)

109

jolanta napisał/a:

W izbie gościnnej, na oknie w jednym kącie wink no i na werandzie big_smile, wiem jako uzytkowniczka ERY lol

Z dzwonieniem bywa róznie, ale smsy chodzą smile

Ha, w takim razie, wobec faktu j.w. smile jeśli będę, to około północka trzeba mi się będzie zwijać neutral

Dzięki Jolu za szybką odpowiedź smile
PS. Grupa latarkowa dokąd planuje schodzić?

-----------------------------------------------------
http://picasaweb.google.pl/marekk500
http://picasaweb.google.pl/marekk500cd

110

Dariusz Tlałka napisał/a:

Co do miejsca i godziny spotkania zlotu forum chętnych na wspólną wędrówkę trasą Targanice Nowa Wieś - skały i jaskinie - Potrójna to mam już to ustalone. Stacja BP przy dworcu PKS w Andrychowie sobota godzina 11.00. Myśle że Piotrze spasuje Ci to.

No cóż, my również piszemy się na wycieczkę z Darkiem wink

111

Djinn napisał/a:
marcus napisał/a:

Odnośnie pizzy - jestem jak najbardziej za, pytanie tylko, czy ciągniemy tam składniki na ciasto, czy idziemy w gotowe spody do pizzy?

Raczej produkty, nie problem zrobić ciasto, a moim zdaniem takie ugniecione własnymi dłońmi jest właśnie najlepsze big_smile

tylko własnej, osobistej roboty pizza jest pyszna smile

Z czym ją robimy? Może wersja mix? big_smile

"Góry upajają. Człowiek uzależniony od nich jest nie do wyleczenia. Można pokonać alkoholizm, narkomanię, słabość do leków. Fascynacji górami nie można" Edmund Hillary

112

Brombella napisał/a:
Djinn napisał/a:
marcus napisał/a:

tylko własnej, osobistej roboty pizza jest pyszna smile

Z czym ją robimy? Może wersja mix? big_smile

To może być ciekawa mieszanina smaków wink

113

Zawsze można ją podzielić na 4 części smile

1. Wegetariańska
2. Wiejska (boczuś)
3. Peperoni (salami)
4. ???

114

4. tuńczyk z kukurydzą 
5. kurak z curry
6. cztery sery
7....???  smile

"Góry upajają. Człowiek uzależniony od nich jest nie do wyleczenia. Można pokonać alkoholizm, narkomanię, słabość do leków. Fascynacji górami nie można" Edmund Hillary

115

7. Hawana(szynka, pieczarki, ananas)
8. 5 serów big_smile
9. Diabolo.... (specjał  wujka angiego) trzeba będzie posłać po dwie skrzynki piwa po zjedzeniu jej:D

"W niedomkniętym oknie noc
Podpatruje twoje sny,
W niedomkniętym oknie noc,
Siedzę, patrzę jak ty śpisz... "

116

EJ, to jak z tym alkoholem, jest ktoś w ogóle chętny na miksowanie??

117

Ja siedzę przy Paulanerze smile

Podpatruje twoje sny,

118

Jeszcze w zeszłym tygodniu pisałem Dareczkowi ze może jednak wpadnę na zlot bedzie to zależało od funduszu dziś już niestety wiem ze nie będzie mnie na 100% ponieważ jade w służbowy trip już w sobote Katowice->Pionki-> Dubnica nad Vahom(słowacja) -> Bojkovice (czechy) -> Warszawa -> Katowice tak więc życze wam udanej zabawy

wszyscy razem jesteśmy jedną częścią istnienia, wszyscy razem jesteśmy jedną częścią zniszczenia

119

Kufa! Jak już mam czas i pieniądze, to zaczyna mnie jakieś choróbsko rozkładać... :<<

http://mkarweta.vot.pl - szczyt łebdizajnu, stworzę każdemu za dwa piwa.

120

A tak z innej beczki , robimy ognisko z kiełbasą?

121

ufok-idziesz z Angim z Andrychowa?
nam by to chyba pasowało-szczególnie mi, bo byście mnie prawie sprzed domu zgarnęli smile

co do pizzy jestem na TAK smile trzeba ustalić kto co bierze
co do trunków, to hmm... ufok paliwo pewnie przyniesie... a ja bym chyba najchętniej grzane wino piła - w takie długie jesienne wieczory smakuje najlepiej smile
co z tym slajdowiskiem? zamiast laptoka można wziąść DVD i podłączyć do TV

w górach świat wygląda inaczej....

122

Ważne pytanie, czy będziemy mieli laptopa?

123

Ja jednak się nie wyrobię ze slajdami, mam za dużo pracy. Zostawiam to na zimowy zlot. Co do pizzy ja zabieram drożdze, 1kg mąki, czosnek i paprykę.

Podpatruje twoje sny,

124

a ja się big_smile

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

125

Rezerwacja potwierdzona. Rafał został poinformowany, że pierwsze grupy mogą dotrzeć ok. 13-14 (no chyba, że ltoś będzie jeszcze wcześniej). W sumie to nieważne, ponieważ w sms-ie zwrotnym dostałem co następuje: "Spoko drzwi będą jak zawsze otwarte smile"

Tak więc widzimy się w sobotę wieczorem, choć nie wszyscy to będą potem pamiętać lol

Co do pizzy, to mam osobiście mieszane uczucia. Chyba pozostanę tradycyjnie przy jajecznicy i parówkach. Co do alkoholu, to jednak tym razem raczej posiedzę przy piwku i ew. jakiejś cytrynówce. Zero benzyny tongue

"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach