Temat: Praciaki chaszczing Zbójeckie Okno Potrójna

Ja druga niedziele z rzedu postanowiłem połazikowac w okolicy Potrójnej spacer sie udał widocznośc dosc dobra widac było Tatry sniegu niezbyt duzo liczyłem na wiecej i rozczarowanie brak szadzi przy tych mrozach myslałem ze bedzie. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------                                 http://picasaweb.google.com/11223448508 … gPotrojna?

Ostatnio edytowany przez ferdynans (2010-12-05 20:06:42)

Bez wycieczek,podróży,życie ludzkie upływa beztreściwie,nudno i szaro ,toteż one nie tylko urozmajcają,ale rzec można przedłużają nasze życie                             K.SOSNOWSKI

2

Odp: Praciaki chaszczing Zbójeckie Okno Potrójna

czekam na ten albumik smile

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

3

Widoczki - takie jak pokazałeś Ferdynansie w albumiku wszystkie rozczarownia chyba wynagrodziły smile

Ostatnio edytowany przez jolanta (2010-12-05 22:28:14)

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

4

Bajeczna jest zima w tym okolicach!

5

Gratuluje fajnego wypadu i fajnych fotek.Pytanie.Którędy szedłeś???

Jestem tego pewny, w głębi duszy o tym wiem,że gdzieś na szczycie góry wszyscy razem spotkamy się

6

Dopiero dzisiaj przeczytałem pytanie . Szedłem bez szlaku z parkingu koncowego Praciaki w prawo przez mostek początkowo drogą a pózniej na przekos do posredniej stacji wyciągu dolny odcinek był czynny o 8,20 było juz sporo osób górny odcinek nasniezały armatki ,nastepnie górnym odcinkirm do szlaku kocierskiego. Tu trawersem w okolice chatki studenckiej , próbowałem znalezc jaskinie Darka niestety bez skutku,teraz mozna stwierdzic czy jest głeboka jesli tak to podczas mrozów nie powinno byc sniegu na wlocie i wydobywaja sie opary.I stamtąd na Zbójeckie Okno fotki ,szlakiem na szczyt fotki odwiedziny w chatce oczywiscie złoty napój . Atmoswera miła tydzien temu zostawiłem tu płytke DVD slaydy Rafał oglądał ją w sobote z gosciem z Raciborza tak mu sie spodobała ze musiał mu ja sprezentowac . Dostał obietnice ze dostarcze nowa przy najblizszej okazji ,a potem juz z górki na skuśke bez szlaku w 30 min na parkingu i jazda do domu i to na tyle .

Bez wycieczek,podróży,życie ludzkie upływa beztreściwie,nudno i szaro ,toteż one nie tylko urozmajcają,ale rzec można przedłużają nasze życie                             K.SOSNOWSKI

7

Dzięki za odp.Kiedyś spróbuję tą trasę zrobić,opis już jest big_smile

Ostatnio edytowany przez świstak (2010-12-07 08:12:32)

Jestem tego pewny, w głębi duszy o tym wiem,że gdzieś na szczycie góry wszyscy razem spotkamy się