Temat: Praciaki-Portójna-Łamana-Praciaki

Dzisiaj zrobiłem sobie taką oto trase wink Szło sięśrednio bo wszędzie ślisko,zdjęć nie robiłem bo widoczność miejscami była około 30m! Turystów spotkałem tylko dwu krotnie raz 3 osoby praktycznie na Potrójnej drugi raz pod Łamaną i to grupe około 15 osób chyba jakaś zorganizowana wycieczka.Poszedłem kawałek zielonym w kierunky Zimnej Wody aż do miejsca gdzie ścieżka ku Grocie idzie i ta ścieżka była baaardzo wydeptana.Musiało tamtędy dzisiaj przejść z kilkanaście osób co świadczy o rosnącej popularności tego miejsca...hmmm
Trasa zajeła mi około 4h i mimo warunków było ok smile
Acha nie wiem czy wiecie ale było na Łamanej i dalej w kierunku Beskidu bardzo głośno bo facet na dole stoku narciarskiego zaczoł sięwydzierać przez mikrofon! Bardzo mi sięto nie podobało bo tam gdzie zawsze jest cicho i tajemniczo dzisiaj było głośno hmm

"Nie uda się odnieść w życiu sukces, jeśli człowiek nie zaangażuje się w to całym sercem.To samo dotyczy sztuki przetrwania- ci którym udaje się wyjść z opresji, zawsze dają z siebie wszystko.Zarówno w życiu jak i w survivalu, jeżeli się łamiesz przegrywasz."Bear Grylls

Zapraszam do galerii : http://picasaweb.google.com/109029069602413014760

2

Odp: Praciaki-Portójna-Łamana-Praciaki

teksanski napisał/a:

Acha nie wiem czy wiecie ale było na Łamanej i dalej w kierunku Beskidu bardzo głośno bo facet na dole stoku narciarskiego zaczoł sięwydzierać przez mikrofon! Bardzo mi sięto nie podobało bo tam gdzie zawsze jest cicho i tajemniczo dzisiaj było głośno hmm

no wydzierał się przez mikrofon teksanski, bo dzisiaj na stoku Pracica były zawody w narciarstwie alpejskim ...

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/