Odp: II Wiosenny Zlot Forum
Na zlotowego grilla ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Na zlotowego grilla ![]()
Tak z ciekawości zapytam,wy się wybieracie na zlot,czy na grilla
A ja tak z ciekawości zapytam - mamy głodować na zlocie???
Ja bym rzekł, że większość idzie tylko op to aby spróbować sera od Joli ![]()
Tak z ciekawości zapytam,wy się wybieracie na zlot,czy na grilla
Jedź na jakąkolwiek górską imprezę otwartą i krzycz, że nie powinno się na niej jeść, tylko pić piwo i drzeć mordę do gitary.
Zresztą, nikt Cię nie zmusza:
1) do udziału w zlocie
2) do jedzenia na zlocie.
łazik napisał/a:Tak z ciekawości zapytam,wy się wybieracie na zlot,czy na grilla
Jedź na jakąkolwiek górską imprezę otwartą i krzycz, że nie powinno się na niej jeść, tylko pić piwo i drzeć mordę do gitary.
Zresztą, nikt Cię nie zmusza:
1) do udziału w zlocie
2) do jedzenia na zlocie.
coś mi się wydaje że kolega Łazik ma przechlapane już ![]()
A nie, tylko ciekawy był.
Nie ma co się unosić! Jak ktoś nie kosztował pulpy Marcusa to raczej nie wie o co chodzi.
A nie, tylko ciekawy był.
Nie ma co się unosić! Jak ktoś nie kosztował pulpy Marcusa to raczej nie wie o co chodzi.
Dobrze powiedziane,Pulpa to kolejny powód dla którego muszę być na zlocie choćbym miał odkażać żołądek ![]()
świstak odkażał żołądek i tak będziesz, ale zapewniam Cię, że nie z powodu pulpy Marcusa, tylko tak po prostu, dla zasady ![]()
świstak odkażał żołądek i tak będziesz, ale zapewniam Cię, że nie z powodu pulpy Marcusa, tylko tak po prostu, dla zasady
Dziadku proszę nam tu młodzieży nie stresować ![]()
Marcusie wracam do tematu zabaw na forum? Czy coś bez wykorzystania laptopa damy radę pociągnąć? ![]()
Dziadku proszę nam tu młodzieży nie stresować
Ależ ja tak tylko ogólnie Wielebny
Marcusie wracam do tematu zabaw na forum? Czy coś bez wykorzystania laptopa damy radę pociągnąć?
Na stronie PTSM-u widziałem fotkę na której były piłkarzyki na wyposażeniu. Może jakiś mały turniej??? ![]()
Turniej chętnie
Przypomnę sobie lata studenckie ![]()
Na zlocie miałem być z Bajką z przyczyn od nas nie zależnych nie damy radę być ![]()
Jednak na godzinkę wieczorem może uda mi się wpaść, gdyż pragnąłbym poznać nowych forumowiczów jeszcze mi nie znanych
(jest to niepewne
) . Może się to uda po akcji Harnasia , gdzie, też nie wyobrażam sobie - by nie być ![]()
Co do laptopa, to może by się jakiś znalazł .... tylko czy sam laptop wystarczy?
Jeszcze jedna sprawa (o której pisałem "wujkowi" SMS'em i nie odpowiedział ...wrrr), co z gitarrrą ? Może jakieś tradycyjne śpiewanie ale tym razem z akompaniamentem? Niektórzy mają śpiewniki, dwóch znanych mi uczestników potrafi brzdękolić, więc mogłoby się udać ![]()
Młodzież się nie stresuje
Turniej jestem na tak,co do śpiewu , będę słuchał,co by wszyscy nie uciekli ![]()
Marku na tę godzinke może wybiore się z Tobą , by też poznać nowych forumowiczów
![]()
Marcusie wracam do tematu zabaw na forum? Czy coś bez wykorzystania laptopa damy radę pociągnąć?
Niby można by jakieś pytania powymyślać i zrobić mały test z wiedzy o Beskidzie Małym, ale czasu nie mam... Z laptopem i projektorem sprawa byłaby prostsza, bo usiadłbym w piątek i machnął mały konkurs z dobrą nagrodą.
coś mi się wydaje że kolega Łazik ma przechlapane już
A gdzież tam! Ja po prostu bezpośrednio wyrażam swoją opinię... Taki już jestem, no. ;-)
Młodzież się nie stresuje
Turniej jestem na tak,co do śpiewu , będę słuchał,co by wszyscy nie uciekli
Widzę, że mamy podobny problem - ja też śpiewać lubię, ale za cholerę nie umiem. ;-)
Widzę, że mamy podobny problem - ja też śpiewać lubię, ale za cholerę nie umiem. ;-)
"... śpiewać każdy może, trochę lepiej lub trochę gorzej, ale nie oto chodzi jak co komu wychodzi..." ![]()
Tak więc mogę już oficjalnie potwierdzić. Spotkanie ze świstakiem o 5:30 na zielonej stacyjce w Andrychowie (heh to nasze BP staje się kultowym miejscem
). Parkowanie autka pod moim domem i o 6:05 ruszamy busem na Jagódki. A dalej zostaje tylko 16,5 km trasy do zrobienia przez Leskowiec, Krzeszów (mam nadzieję, że Arizona już będzie otwarta
) Żurawnicę i Gołuszkową Górę do Stryszawy. Jakby ktoś jeszcze był był chętny na taką przebieżkę, to piszcie
Mam nadzieję, że pogoda wytrzyma jeszcze w sobotę i nie będziemy moknąć jak kury. W przeciwnym wypadku, ktoś kto zamawiał pogodę (a ponoć była taka osoba tu na tym forum
) będzie miał doopsko skopane jak dotrzemy na miejsce ![]()
Mam nadzieję, że pogoda wytrzyma jeszcze w sobotę i nie będziemy moknąć jak kury. W przeciwnym wypadku, ktoś kto zamawiał pogodę (a ponoć była taka osoba tu na tym forum
) będzie miał doopsko skopane jak dotrzemy na miejsce
aleeeee śmieszneeee ![]()
no takiej pogody to już nie będziecie mieć Dziś wróciłem ze Zgorzelca i idą chmury w naszą stronę
![]()
No to sobie będziem najwyżej śpiewać ze świstakiem po drodze ![]()
Ja bym rzekł, że większość idzie tylko op to aby spróbować sera od Joli
Duchem i serem będę z Wami
ciało niestety będzie już w Szczawnicy ![]()
Co do laptopa, to może by się jakiś znalazł .... tylko czy sam laptop wystarczy?
Jeszcze jedna sprawa (o której pisałem "wujkowi" SMS'em i nie odpowiedział ...wrrr), co z gitarrrą ? Może jakieś tradycyjne śpiewanie ale tym razem z akompaniamentem? Niektórzy mają śpiewniki, dwóch znanych mi uczestników potrafi brzdękolić, więc mogłoby się udać
Najfajniejszy ujek na świecie przytarga wiosło na II wiosenny zlot forum. Za to ma czekać na mnie jakieś fajniutkie piwo ![]()
Tak więc mogę już oficjalnie potwierdzić. Spotkanie ze świstakiem o 5:30 na zielonej stacyjce w Andrychowie (heh to nasze BP staje się kultowym miejscem
). Parkowanie autka pod moim domem i o 6:05 ruszamy busem na Jagódki. A dalej zostaje tylko 16,5 km trasy do zrobienia przez Leskowiec, Krzeszów (mam nadzieję, że Arizona już będzie otwarta
) Żurawnicę i Gołuszkową Górę do Stryszawy. Jakby ktoś jeszcze był był chętny na taką przebieżkę, to piszcie
Też potwierdzam i chętnych do wspólnej wędrówki zapraszamy.Co do ulewania i usiecania to proszę nie zapeszać ![]()
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 9 zapytań ]