Temat: Kocierska pętelka II - 19.03.2011r.

Dzisiaj  rano widząc to co za oknem czyli około 10cm śniegu postanowiłem zrobić spontaniczny wypad w BM smile
Czasu wiele nie miałem więc pojechałem na Przełęcz Kocierską skąd wybrałem się czerwonym na Potrójną.Idąc tutaj spotkałem 2 osoby któe wracały i więcej ludzi na całej trasie nie spotkałem.
Z Potrójnej któa była cała w mgle udałem się dalej czerwonym aż do krzyża gdzie skręciłem w prawo żółtym.Po około 300m poszedłem dalej szlakiem "gwiazdkowym" i znalazłem się w Basie smile
Potem czekała mnie wędrówka droga asfaltową ale w takiej scenerii była to czysta przyjemność smile
Najgorzsze było wdrapywanie się na parking przed ośrodkiem Kocierz bo już pare km było w nogach smile

Myślę że udało mi się ostatni raz w tym roku pożegnać ostatki zimy smile

Zapraszam do swojej galerii smile

"Nie uda się odnieść w życiu sukces, jeśli człowiek nie zaangażuje się w to całym sercem.To samo dotyczy sztuki przetrwania- ci którym udaje się wyjść z opresji, zawsze dają z siebie wszystko.Zarówno w życiu jak i w survivalu, jeżeli się łamiesz przegrywasz."Bear Grylls

Zapraszam do galerii : http://picasaweb.google.com/109029069602413014760

Odp: Kocierska pętelka II - 19.03.2011r.

Widzę Teksanski że nie zwalniasz tempa!znowu bardzo fajna wyprawa-gratulacje!mnie się dzisiaj nie chciało gdy popatrzyłem za okno, teraz troche mi szkoda, tym bardziej że tak jak piszesz to chyba ostatki zimy w B.M.,pozdrawiam, hej!!!

3

Fajna późnozimowa przecierka  wink 

Mam nadzieję Teksański, że pożegnałeś tą zimę za nas wszystkich i ona się już nie wróci  lol

Chyba nikt inny w ten weekend po górkach nie hasał  hmm

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

No fajna relacja smile Ale ja już czekam na prawdziwy górski roztop śniegowy wink

5

Dzięki ! Być może to ostatni śnieg w tym roku  yikes  Do chatki na Potrójnej na kawę Cie nie poniosło?

http://szlakiibezdroza.blogspot.com/  - wszystko na czasie .