276

Odp: Przedstaw się!

wawri witaj  smile

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

277

Witamy wawri i do zobaczyska na szlaku wink

"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach

278

Cześć, mam na imię Rafal, już wkrótce stuknie mi 25 lat... Na to forum trafiłem szukając informacji na temat Beskidu Małego smile Mam nadzieję, że zobaczymy się kiedyś na szlaku  wink

"Przyroda (...) to nieustający cud. Otwórz oczy, spójrz!"

279

Witam Cię Rafale,
do zobaczenia na szlaku smile

... by Beskid Mały, był najpiękniejszym pasmem górskim.
Czystszym, zadbanym, pokazującym swe piękno i historię.

280

Rafał witaj w naszym gronie big_smile

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

281

Hej Rafał!!!

282

hej, hej... do zobaczenia na szlaku smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

283

Witamy w naszych skromnych progach. I do zobaczenia na szlaku wink

Jan Himilsbach

284

Witam wszystkich forumowiczów ! Mam na imię Kuba wink
do zobaczenia na szlakach Beskidu Małego i nie tylko  smile

285

znów po jakimś czasie hurtowo witam wszystkich "nowych" userów i tradycyjnie DOZO wink

286

Cześć Kuba!!!

287

Kuba??? Czyżbyśmy się dziś spotkali na górnej stacji na Pracicy???  big_smile

Jan Himilsbach

288

Witam kolejnego kęczanina. Kęty rosną w sile wink

289

Cześć Wszystkim!!!

Mam na imię Damian pochodzę z górnego śląska i uwielbiam dreptać po górkach. Pozdrawiam wszystkich użytkowników zwłaszcza  uczestników wyprawy do Gibasowej chatki u Staszka smile:):) Dzięki za super imprezę z przygodami heheh
Do zobaczenia na następnej...

290

Witam na forum. My się musieli widzieć smile

291

Piknie witomy  big_smile

Jan Himilsbach

292

Witamy smile
Rośnie nam forumowa "rodzinka" wink

293

witaj Kuba z Daymanem big_smile

294

darkheush, chyba mnie z kimś pomyliłeś  wink
Pozdrawiam

295

Witam Wszystkich! Jarek z Czechowic Dziedzic ostatnio pomieszkujący w Mlada Boleslav, jakby ktoś nie wiedział to w Czechach. No i najważniejsze Brombella mnie zmusiła, ale nie musiała zbytnio. Pozdrowienia dla forumowiczów!

296

jardo napisał/a:

No i najważniejsze Brombella mnie zmusiła, ale nie musiała zbytnio. Pozdrowienia dla forumowiczów!

Ech te baby!!! lol

jardo napisał/a:

Jarek z Czechowic Dziedzic ostatnio pomieszkujący w Mlada Boleslav, jakby ktoś nie wiedział to w Czechach.

No to się zaczyna nam robić europejsko na forum. Może któryś tam z kolei zlot w Jesenikach lub pod Certakiem w Harrachovie??? wink

Witamy jardo!!!

Jan Himilsbach

297

Witamy smile

Do Mladej Bolesław wybieram się od kilku lat, tamtejsze muzeum Skody ciągnie mnie jak magnes smile

298

jardo napisał/a:

No i najważniejsze Brombella mnie zmusiła....

A tam zmusiła, poprosiła ładnie i już smile

Ja mam nadzieje że uda Ci się 'wstrzelić' w termin jakiegoś wspólnego wypadu bandy beskidzkich waryjotów tongue

"Góry upajają. Człowiek uzależniony od nich jest nie do wyleczenia. Można pokonać alkoholizm, narkomanię, słabość do leków. Fascynacji górami nie można" Edmund Hillary

299

witaj jardo big_smile

300

Jardo jesli bromba choć troszeczkę Cie lubi to bedzie robiła wszystko by cie ochronić przed spotkaniem z nami. Spotkanie z nami grozi kacem wink