Temat: Targoszowskie dywany krokusowe

W tą niedziele planuje wyjazd do miejsca o największym w Beskidzie Małym nagromadzeniu krokusów czyli kośnych łąk w Targoszowie (taka Chochołowska w Beskidzie Małym) oraz innych atrakcji przyrodniczych tych okolic. Planowany jest podjazd do samego Targoszowa, by był czas na zwiedzanie tych atrakcji i z różnych względów ominięcia przejścia przez Leskowiec. Z mojej strony jest dodatkowo jeszcze jedna osoba smile

2

Odp: Targoszowskie dywany krokusowe

Uczestnicy niedzielnej wyprawy na kośne łąki do Targoszowa spotykają się w Czańcu na skrzyżowaniu o godzinie 9    big_smile

W razie potrzeby Darku dopowiedz resztę  wink

Ostatnio edytowany przez jolanta (2011-04-01 19:55:24)

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

No co to powiedzieć hmm Szykuje się wyprawa z prawdziwego zdarzenia, pełna atrakcji big_smile Oprócz krokusowych dywanów są plany na górskie torfowiska, skałki Wieczorki, hodowle żubra i daniela, wodospad Dusica i Grota Komonieckiego które osobiście pokażę. Będzie nas wcale nie tak mało plus jedna tajemnicza osoba smile

4

Smerf Maruda, który ma bardzo miłą żonę Agnieszkę i sympatyczną córcię Justynkę, marudził dzisiaj  wink  określając naszą cudna wyprawę: niedzielna, pracowniczą, zakładową, wycieczką objazdową  lol

To kto piszę relację?   tongue

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

5

Czekam czekam !!

No ja to muszę zrobić. Czekajcie chwilę smile

7

pisz Darek, pisz, tylko nie omiń żadnego szczegółu smile

PS.  zdjęcia wrzuciłam na moją picase smile

PS.2 jutro skoro świt wyruszam w tą trasę na nowo... wtajemniczeni wiedzą czego będę tam szukać... hmm

"Góry upajają. Człowiek uzależniony od nich jest nie do wyleczenia. Można pokonać alkoholizm, narkomanię, słabość do leków. Fascynacji górami nie można" Edmund Hillary