26

Odp: Zaskoczeni przez zimę na Pilsku!!!

jolanta napisał/a:

Kiełbasce też nic nie brakowało big_smile

Kielbaski nie jadlem... hmmm czyli wszystko przede mna... big_smile  kiedy kiedy hahahaha

27

Dayman napisał/a:
jolanta napisał/a:

Kiełbasce też nic nie brakowało big_smile

Kielbaski nie jadlem... hmmm czyli wszystko przede mna... big_smile  kiedy kiedy hahahaha

To czyja była ta kiełbaska?  hmm  Nie Twoja?  wink

Kiedy? Niebawem...    lol

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

28

jolanta napisał/a:

To czyja była ta kiełbaska?  hmm  Nie Twoja?  wink

Kiedy? Niebawem...    lol

aaaa taaaa to byla ze sklepu...  ale ciesze sie ze smakowala...  ale nastepnym razem wymysle cos swojego...:)

29

Dayman napisał/a:

aaaa taaaa to byla ze sklepu...  ale ciesze sie ze smakowala...  ale nastepnym razem wymysle cos swojego...:)

sam osobiście ją kupował i chwalił że dobra a nie pamięta?
oj, lecytynkę zapodamy zamiast piwa, lecytynkę  big_smile

"Góry upajają. Człowiek uzależniony od nich jest nie do wyleczenia. Można pokonać alkoholizm, narkomanię, słabość do leków. Fascynacji górami nie można" Edmund Hillary

30

Brombella napisał/a:
Dayman napisał/a:

sam osobiście ją kupował i chwalił że dobra a nie pamięta?
oj, lecytynkę zapodamy zamiast piwa, lecytynkę  big_smile

oj tam oj tam ... wink  ale ja nie pilem piwa... big_smile

31

Dayman napisał/a:

oj tam oj tam ... wink  ale ja nie pilem piwa... big_smile

nieważne co piłeś tongue
ważne że sponiewierało jak należy  tongue

"Góry upajają. Człowiek uzależniony od nich jest nie do wyleczenia. Można pokonać alkoholizm, narkomanię, słabość do leków. Fascynacji górami nie można" Edmund Hillary

32

Brombella napisał/a:

nieważne co piłeś tongue

w takim towarzystwie aż milo się sponiewierać... big_smile

33

Dayman napisał/a:

w takim towarzystwie aż milo się sponiewierać... big_smile

gorzej, że następnego dnia głowa boli tongue

ale to się.. wytnie smile

34

Brombella napisał/a:

wcale az tak mnie nie sponiewieralo tylko chrapalem jak niedźwiedź ale podobno to tez jakaś plotka hahahahahah

35

Dayman napisał/a:

chrapalem jak niedźwiedź ale podobno to tez jakaś plotka hahahahahah

jaka plotka? do dziś mam traumę i wszędzie słyszę... hrrrr.... HRRRRRRRRRRRRRRRRRR....  big_smile

36

Brombella napisał/a:
Dayman napisał/a:

jaka plotka? do dziś mam traumę i wszędzie słyszę... hrrrr.... HRRRRRRRRRRRRRRRRRR....  big_smile

wcale nie, bo słyszałem ze inni maja traumę od gwizdania... oszukujesz...  big_smile

37

Brombella napisał/a:
Dayman napisał/a:

a ja Naiwna Blondina myślałam, że te poranne szumy w głowie to od nadmiaru "świeżego" górskiego powietrza... a to od chrapania ( no ale to przecież plotka )  tongue  ale w każdej plotce jest zawsze ziarenko prawdy i tego się będę 3mać  big_smile  big_smile  big_smile

...od szaleństwa do szaleństwa - takie jest życie..

38

Kilka fotopstryków:

---> GALERIA <----

39

Djinn napisał/a:

Kilka fotopstryków

Djinn Twoje "fotopstryki", jak zwykle, piękne smile. Żaby są rewelacyjne !. Pozwoliłam sobie uzupełnić nieco mojego zeszłorocznego posta i umieścić Twoje dwie fotki i fotki Bromby w temacie o żabie trawnej smile. Myślę, że są świetnym dopełnieniem tego tematu. smile

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/