301

Odp: Przedstaw się!

Brombella napisał/a:
jardo napisał/a:

No i najważniejsze Brombella mnie zmusiła....

A tam zmusiła, poprosiła ładnie i już smile

Ja mam nadzieje że uda Ci się 'wstrzelić' w termin jakiegoś wspólnego wypadu bandy beskidzkich waryjotów tongue

Witaj !
właśnie własnie Bromba prosi ale nie znosi sprzeciwu  he he he   tongue

...od szaleństwa do szaleństwa - takie jest życie..

302

Witajcie nowi wink  niektórzy już poznani  wink więc nie nowi i do zobaczenia na wycieczkach  big_smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

303

ufok83 napisał/a:

Jardo jesli bromba choć troszeczkę Cie lubi to bedzie robiła wszystko by cie ochronić przed spotkaniem z nami. Spotkanie z nami grozi kacem wink

buahahahaha tongue

"Góry upajają. Człowiek uzależniony od nich jest nie do wyleczenia. Można pokonać alkoholizm, narkomanię, słabość do leków. Fascynacji górami nie można" Edmund Hillary

304

ufok83 napisał/a:

Jardo jesli bromba choć troszeczkę Cie lubi to bedzie robiła wszystko by cie ochronić przed spotkaniem z nami. Spotkanie z nami grozi kacem wink

lol wygląda no to że mnie niezbyt lubi yikes jest szansa że się spotkamy w najbliższą niedzielę cool

305

Witam wszystkichzakochanych w Beskidzie Malym.Od pewnego czasu sledze Wasza strone i musze powiedziec ,ze .....zazdroszcze Wam.Tworzycie wspaniala grupe i mam nadzieje dolaczyc do Was.Moze wpierw sie przedstawie.Mieszkam w Ketach-Darku-Kety gora.Kocham gory,przyrode i zabytki.Mam nadzieje spotkac Was kiedys tam na szlaku,poznac sie blizej.Piekniejsze od gor moga byc tylko gory.

306

Witam Cię Janusz
Ja też mieszkam w Kętach, więc mamy szansę szybko się spotkać i to nie tylko na szlaku smile

... by Beskid Mały, był najpiękniejszym pasmem górskim.
Czystszym, zadbanym, pokazującym swe piękno i historię.

307

Witaj Januszu smile. Fajnie, że dołączyłeś do naszego grona smile. Do zobaczenia na szlaku wink

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

308

dzieki za szybkie przywitanie-jestem pod wrazeniem.Sam zawsze przegladam wiadomosci na necie od sprawdzenia co nowego na forum Beskidu Malego.Marku-jesli tak moge sie do Ciebie zwrocic-sam jestem juz w wieku....?hmmm wypadaloby napisac srednim ale serce i dusza nie pozwalaja-to co robisz jest wspaniale.Sam kiedys odnawialem szlak z Makowa do Kalwarii wespol ze Staszkiem Kedzia i bylo to bardzo przyjemne doznanie.Pozyteczne z przyjemnym.Z ochota wybralbym sie jeszcze raz na cos takiego.Nena-dziekuje za przywitanie.Mysle ,ze napewno kiedys sie gdzies tam spotkamy.

309

Witam kolejnego mieszkańca Kęt. Kęczanie górują smile

310

Witamy kolegę Janusza i zapraszamy do wspólnej przygody... smile

311

Janusz.65 napisał/a:

[...]Sam kiedys odnawialem szlak z Makowa do Kalwarii wespol ze Staszkiem Kedzia i bylo to bardzo przyjemne doznanie.Pozyteczne z przyjemnym.Z ochota wybralbym sie jeszcze raz na cos takiego. [...]

No proszę jaki ten świat mały smile . Nie dość, że z Kęt , to jeszcze szlaki odnawiał/a. To się MK ucieszy ! big_smile wink. My również smile, ponieważ będzie na szlakach BM-u coraz ładniej wink.

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

312

Witam na forum. Mam imię Paweł jestem z podnóża Beskidu Wyspowego.

Optymizm jest najczęściej wynikiem intelektualnej pomyłki. Raymond Aron

313

My się zdaje się znamy wink Witaj na forum!!!

P.S. Kasia bezpiecznie dostarczona do Koninek wink

"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach

314

Janusz i Antyklina witajcie - do zobaczenia na szlaku  big_smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

315

Antyklina witaj u nas big_smile

316

witamy witamy smile

"Góry upajają. Człowiek uzależniony od nich jest nie do wyleczenia. Można pokonać alkoholizm, narkomanię, słabość do leków. Fascynacji górami nie można" Edmund Hillary

317

i ja też, jaa teeż witam  smile

...od szaleństwa do szaleństwa - takie jest życie..

Janusz , Antyklina witamy ciepło smile

duszą w górach zbłądziłam, bo chciałam....

319

Ahoj smile

320

Witaj Pawle  Antyklino
Beskid Wyspowy dla mnie odległy,
ale mam nadzieją, że kiedyś, na jakiejś wędrówce się spotkamy.
Do zobaczenia na szlaku smile

Ostatnio edytowany przez MK (2011-04-12 14:02:05)

... by Beskid Mały, był najpiękniejszym pasmem górskim.
Czystszym, zadbanym, pokazującym swe piękno i historię.

321

Witam.
Mam na imię Grzegorz mam 17lat. Jestem miłośnikiem gór, w szczególności Beskidu Małego.
Mieszkam w Wadowicach.

322

Witamy smile

323

witaj Grzegorzu smile

324

Hej Grzesiu, czy to ty( od "Pana Bartka")?czy spotkaliśmy sie w sobote przy szałasie??

325

Tak tak;p
To ja. Nie mogę sie przyzwyczaić ze to Pan Bartek a nie Bogdan:D