351

Odp: Przedstaw się!

A wszystko przez Brombelle, która pojawiła mi się na drodze mojego życia w dosyć niespodziewany sposób. big_smile
Ujawniając moją niepohamowaną zazdrość wobec ostatnich zdjęć puściła mi oczko i zaprosiła na Wasze forum.

Witam! smile

Jestem warszawianką , którą pojął za żonę Ślązak, siła oraz godnością osobistą zaciągnął na Śląsk smile
Matka Polka, subtelna jak szczotka druciana - dla znajomych gołębie serce! big_smile

Pozdrawiam! smile

352

hahahahaha, witaj Agrafko wśród nas Waryjotów smile

"Góry upajają. Człowiek uzależniony od nich jest nie do wyleczenia. Można pokonać alkoholizm, narkomanię, słabość do leków. Fascynacji górami nie można" Edmund Hillary

353

witaj Agrafko big_smile

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

354

Witaj  Agrafko
Do zobaczenia na szlaku
lub przy okazji akcji,
lub namiotowania,
lub chaszczingu,
lub zlotu,
lub krokusowania,
lub wielu innych wspaniałych rzeczy organizowanych przez waryotów z BM
a najlepiej zawsze wink wink wink big_smile smile smile smile

... by Beskid Mały, był najpiękniejszym pasmem górskim.
Czystszym, zadbanym, pokazującym swe piękno i historię.

355

Witaj Agrafko u nas  big_smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

356

pozdrawiam nowych forumowiczów

----------------------------------------
Największą ozdobą naszego Beskidu [...] są jego urocze doliny. Wprawdzie dawno już straciły one charakter pierwotności i dzikości, [...] ale mimo wszystko nie są pozbawione swoistego wdzięku, chociaż wszędzie już widoczne są ślady rąk ludzkich.
- Jan Galicz

357

WITAMY big_smile  big_smile  big_smile  big_smile  big_smile  big_smile  big_smile

358

Jestem jarek. Czasem coś piszę ... najczęściej na andrychow.pl, które prowadzę od ... 10 lat. Witam wszystkich. Gram na gitarze i organkach ... zdarza się, że jednocześnie, robię fotki i staram się żyć z ludźmi w zgodzie  smile i tyle

359

Witam Cię  Jarku
ja też staram się w zgodzie żyć z ludźmi, dlatego chętnie spotkałbym Ciebie na szlaku big_smile

360

Witamy Jarek, witamy smile)))

"Góry upajają. Człowiek uzależniony od nich jest nie do wyleczenia. Można pokonać alkoholizm, narkomanię, słabość do leków. Fascynacji górami nie można" Edmund Hillary

361

Witaj Jarek wink

No no - gitara i organki. Kurcze już od dawna przydałby się nam ktoś taki na zlotach big_smile

Do zobaczenia na szlaku, a i dziękujemy za wsparcie medialne wink

"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach

362

Powitanko Jarku  smile

Do zobaczenia na szlaku  big_smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

363

Witaj jarku smile, miło, że jesteś wśród nas !. Liczymy na to, że kiedyś usłyszymy te organki i gitarę w Twoim wydaniu na jednym z małobeskidzkich szlaków. wink.

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

364

Witaj Jarku znamy sie juz od dawna mysle ze z teg bedą tylko obustronne korzyści

Bez wycieczek,podróży,życie ludzkie upływa beztreściwie,nudno i szaro ,toteż one nie tylko urozmajcają,ale rzec można przedłużają nasze życie                             K.SOSNOWSKI

365

pozdrawiam nowego forumowicza

----------------------------------------
Największą ozdobą naszego Beskidu [...] są jego urocze doliny. Wprawdzie dawno już straciły one charakter pierwotności i dzikości, [...] ale mimo wszystko nie są pozbawione swoistego wdzięku, chociaż wszędzie już widoczne są ślady rąk ludzkich.
- Jan Galicz

366

Witam nowego forumowicza

367

Nareszcie Ktoś z najlepszym imieniem big_smile Do zobaczyska big_smile

368

Witam nowego forumowicza i  góry dziękuję za włożony wkład w naszą akcję odrestaurowania kapliczki. Do zobaczenia na szlaku:)

369

Witam smile

Ja, Kaprowa. Kula u nogi Kapra wink zgłaszam swoją obecność - według zaleceń Ferdynansa, poznanego zupełnie przypadkiem parę dni temu w Andrychowie smile

Moje foto-wspomnienia: https://picasaweb.google.com/109211129593888338479

"Jakże ja mam o tym opowiadać, skoro to jest moje? Jest to moje bogactwo, to, czego mi nikt nie odbierze." Jerzy Kukuczka

370

Cześć Kaprowa  big_smile

371

Witaj Kaprowa smile
Do zobaczenia na szlaku smile

372

Witam Kaprowa,Kapra znam i czas poznać Kaprową. smile

Góroczub.

373

Cześc Kaprowa smile
Witaj wśród nas big_smile

PS. a  z tą kulą nie jest ..odwrotnie tongue (kula z wozu, babie lżej  lol )

374

Witam nowa forumowiczke nie wiedziałem ze tak bedziesz słuchac moich zalecen wymyslił bym cos lepszego . A co do kuli, az tak dobrze nie znam Kapra ale na Aniołka to on mi nie wygląda

Bez wycieczek,podróży,życie ludzkie upływa beztreściwie,nudno i szaro ,toteż one nie tylko urozmajcają,ale rzec można przedłużają nasze życie                             K.SOSNOWSKI

375

Witajcie NOWI FORUMOWICZE!!! big_smile  big_smile  big_smile