Temat: Uwaga głosujemy odsłona 2:)

Wiem, męczący już jestem:)

Gmina Stryszawa zgłosiła udział w konkursie organizowanym przez firmę Nivea Polska ogłoszonym z okazji setnych urodzin marki NIVEA.
W ramach konkursu "100 placów zabaw na 100 lat NIVEA" firma NIVEA Polska zobowiązuje się do sfinansowania zakupu i montażu urządzeń na terenach przygotowanych i przekazanych przez samorządy lokalne pod budowę placów zabaw. Gotowe obiekty staną się własnością lokalnych społeczności.
Wszystkie zgłoszone przez gminy i spółdzielnie mieszkaniowe lokalizacje będą brały udział w otwartym głosowaniu internetowym, które wyłoni 100 zwycięskich lokalizacji, w których NIVEA zbuduje place zabaw.
Gmina Stryszawa do konkursu zgłosiła teren koło Szkoły Podstawowej w Kukowie wierzymy, iż dzięki Waszym licznie oddanym głosom nasza lokalizacja znajdzie się w setce wybranych miejsc.
Od 6 czerwca do 31 października 2011r. na stronie www.NIVEA.pl będzie można codziennie (po uprzednim zalogowaniu) oddać swój głos na lokalizację placu zabaw w Kukowie.

Zachęcamy mieszkańców do głosowania na naszą gminę.

WEJDŹ na www.NIVEA.pl i oddaj swój głos !!!

O dalszych postępach w tej sprawie będziemy informować na bieżąco.

dzięki z góry:)

2

Odp: Uwaga głosujemy odsłona 2:)

Oddałem głos na Plac zabaw dla Kuków w gminie Styszawa - miejsce 165. Pozdrawiam i zachęcam innych!

3

MIEJSCE 132 big_smile

4

Oddane  smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

5

Mój głos już oddany smile

6

dziękuje, po przerwie technicznej znów można głosować - jeden użytkownik może oddać głos dzienne;)

7

Się głosuje, się głosuje....   big_smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

8

smile