401

Odp: Przedstaw się!

witam, poczułem że to powitanie do mnie, hihihihi, a tak nawiasem mówiąc (pisząc), to napisze coś o mnie, żeby było wiadomo kto pisze,
    poznaliśmy się na Gibasach w ostatnią niedzielę , ja i grupa z Ufokiem, na czele, (nie zapomniałem),
    myślę czy dam radę się wyrwać na 9 lipca, na razie jestem dobrej myśli

Pozdrawiam wszystkich poznanych i nie

402

Ciesze sie że wpadłeś na nasze forum. Wszystkim którzy nie wiedzą oznajmiam ze Gennaro obiecał ze jeśli sie zjawi na Gibasach to w towarzystwie gitary więc zapowiada sie wieczór przy ognisku smile

Ostatnio edytowany przez ufok83 (2011-06-29 12:49:42)

403

witaj gennaro smile

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

404

Nena, dzięki za miłe przyjęcie,

Na razie wszystko idzie w dobrym kierunku z moim przyjazdem 9 lipca ( to do Ufoka), i gdybym przyjechał to chyba podejdę od gajówki pod borem, jak mówił Staszek na Gibasach, bo droga najkrótsza a trochę tego musiałbym wynieść , łącznie z gitara i śpiewnikami.

405

gennaro(GATTUSO?????? wink )serdecznie   WITAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!! smile  smile  smile

Ostatnio edytowany przez harnaś wołoski (2011-06-29 14:20:52)

406

Powitanko gennaro  smile

Ja nie gram w piłkę nożną  hmm czasami gram na nerwach  wink ale za to zawsze mam w plecaku jakieś przeszkadzajki  big_smile

Ostatnio edytowany przez jolanta (2011-06-29 15:55:49)

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

407

Witajcie, mam na imię ewa i mieszkam obok Staszka na Gibasach. Chylę czoła za akcję ratowania kapliczki i służe pomocą. Miło było Was osoboście poznać i do zobaczenia, nie tylko wirtualnie smile

408

Witamy smile

409

Witaj Ewo w naszym gronie smile

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

410

Witaj Ewuś - pozdrowienia dla Córci  big_smile

Dzięki Twoim śladom na skiturach jakoś się w grudniu na te Gibasy wygramoliłam  wink  big_smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

411

Dzięki za miłe przyjęcie ; córuś Jolu oczywiście pozdrowię pozdrowię, a skitury już czekają na zimę, byle tylko śnieżną (tak od połowy listopada, nie wcześniej)  smile

412

Witaj lukla
Bardzo mi miło, że wstąpiłaś w nasze szeregi forum BM smile
Poznaliśmy się pod samą kapliczką.
Dziękuję (my) za wsparcie big_smile

Ostatnio edytowany przez MK (2011-07-21 13:03:57)

... by Beskid Mały, był najpiękniejszym pasmem górskim.
Czystszym, zadbanym, pokazującym swe piękno i historię.

413

Hej lukla - tym razem tak wirtualnie, bo przecież poznaliśmy się u Stacha wink

"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach

414

no to może też się w końcu przedstawię, bo tylko czytam od kilku miesięcy smile Mam na imię Sabina i kocham góry smile Pochodzę ze Stryszawy, mieszkam w Gdyni i Stryszawie (proporcje ulegają fluktuacji smile) Na stronie znalazłam dużo pomocnych informacji, pozdrawiam wszystkich góromaniaków!

Tak się życie ludzi kręci, janioł radzi, diabeł nęci.

415

Witaj Hyrb - Sabino
Do zobaczenia na szlaku w Beskidzie Małym smile

Ostatnio edytowany przez MK (2011-07-27 08:36:40)

416

Hyrb napisał/a:

no to może też się w końcu przedstawię, bo tylko czytam od kilku miesięcy smile Mam na imię Sabina i kocham góry smile Pochodzę ze Stryszawy, mieszkam w Gdyni i Stryszawie (proporcje ulegają fluktuacji smile) Na stronie znalazłam dużo pomocnych informacji, pozdrawiam wszystkich góromaniaków!

Witam koleżankę zza miedzy:)

Witam,

a ja jestem Baba z Jaszczurowej - przebywam tam od 4 lat weekendowo, aczkolwiek zdarza się, że i częściej. Zajmuję się wtedy zaglądaniem do mrowisk, podjadaniem malin i borówek, robieniem babek z piasku i piciem kawy na ganku. Mam małe dzieci, więc nie zdążyłam jeszcze obejść górek, poza tymi w okolicy, ale myślę, że jeszcze kilka lat i to się zmieni. Tymczasem napawamy się widokiem "z okna" na las i to na razie wystarcza.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie
http://www.beskidmaly.pl/pun/extensions/hcs_image_uploader/uploads/10000/3500/13607/thumb/p165o1p9ln3gk1k581t1h6tvuj1.JPG

418

Witamy smile

"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach

419

Witaj Baba_z_Jaszczurowej
Do spotkania na szlaku smile
P.s.
Mam pytanie?
Czy z Jaszczurowej da się przeprowadzić szlak poprzez rzeczkę Jaszczurówka do nowej kapliczki (Groty) w przysiółku Gronie koło czarnego szlaku ze Śleszowic. Tam za parę dni dojdzie szlak żółty z pod kościoła w Mucharzu i chcielibyśmy zrobić połączenie z któregoś przystanku w Jaszczurowej.  Podobno mostki zostały zerwane? Czy to prawda?

Ostatnio edytowany przez MK (2011-07-29 11:13:26)

muszę zajrzeć w domu na mapkę, ale z tego co kojarzę, to np. mostek przez Jaszczurówkę (kawałek za stacją wodociągów, idąc w kierunku szkoły)  stoi jak stał, ale musiałabym sprawdzić, czy stamtąd prowadzi dalej jakiś szlak. Jak wygląda to dalej, ciężko powiedzieć, ale idąc od końcowego przystanku  (Dudówka) dziką dróżką na Leskowiec w kierunku niebieskiego szlaku jest przejście przez rzeczkę w lesie - teraz jeżdżą tamtędy ciągniki z drzewem, więc dużo błociska można zebrać przy okazji.

421

Pozdrawiam nowe forumowiczki   smile

422

Chyba czas żebym i ja Wam się przedstawiła skoro klikam już od jakiegoś czasu na Waszej stronce  smile

Mam na imię Aneta,mam 35 lat i mieszkam w Czańcu. Po górach nie chodzę już ładnych parę lat a z racji tego ,że teraz wychowuję 16-miesięcznego szkraba  czas mam mocno ograniczony hmm  ale kocham strony,w których mieszkam i nie zamieniłabym ich na żadne inne. Z ciekawością czytam Wasze posty i dużo,duuuuużo nowych rzeczy dzięki Wam się uczę. Dorzuciłam małą cegiełkę finansową w sprawie kapliczki bo niestety inaczej nie mogę Wam pomóc. Dopinguję Wam z całego serca smile Oby więcej było takich zapaleńców i ludzi pozytywnie zakręconych jak Wy smile

423

Cześć Nowa76  smile

Zapraszam z dzieciaczkiem na szlak - to jest realne  big_smile

I dzięki za wsparcie smile

Ostatnio edytowany przez jolanta (2011-08-18 16:09:37)

424

Musiałabym dwa "dzieciaczki" zabrać bo jest też 9 letni Krzyś:) zobaczymy co da się zrobić w sprawie spotkania:)

425

Z dwoma dzieciaczkami też damy radę  big_smile