Temat: P.Kocierska - Bukowski Groń- Kiczera- P.Kocierska 18.09.11

Zapraszam na moja fotorelacje z wycieczki ktora odbylem w dniu wczorajszym :)Nie bede sie tutaj rozpisywal opocz tego iz przydalby sie szlak na Kiczere od polnocnej strony gdyz jest tam kilka drog ktora moglby przebiegac  jakis nowy szlak :)Idac zielonym az do Porabki i potem wchodzac na Zar traci sie duuzo czasu a tak byla by mozliwosc robienia petelki bardzo sprawnie i przyjemnie smile

Zapraszam do swojego albumu.

"Nie uda się odnieść w życiu sukces, jeśli człowiek nie zaangażuje się w to całym sercem.To samo dotyczy sztuki przetrwania- ci którym udaje się wyjść z opresji, zawsze dają z siebie wszystko.Zarówno w życiu jak i w survivalu, jeżeli się łamiesz przegrywasz."Bear Grylls

Zapraszam do galerii : http://picasaweb.google.com/109029069602413014760

2

Odp: P.Kocierska - Bukowski Groń- Kiczera- P.Kocierska 18.09.11

No i ładna trasa smile

http://szlakiibezdroza.blogspot.com/  - wszystko na czasie .

3

Ja ci powiem Teksański że z jednej strony masz rację ale dla takiego jak ja czy darek to chodzenie bez szlaku daje większą frajdę Tak na prawdę nie ma gdzie się zgubić

Fajne fotki wink a traska też spora

----------------------------------------
Największą ozdobą naszego Beskidu [...] są jego urocze doliny. Wprawdzie dawno już straciły one charakter pierwotności i dzikości, [...] ale mimo wszystko nie są pozbawione swoistego wdzięku, chociaż wszędzie już widoczne są ślady rąk ludzkich.
- Jan Galicz

4

Bardzo ładnie połączyłeś Teksański dwa ciekawe górskie odcinki - jak dla mnie dwie pieczenie przy jednym ogniu  wink  big_smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile