1

Temat: Luźne spotkanie u Ani i Rafała - 8-9 październik 2011

Witam. Dawno mnie tu nie było... ale to juz inny temat...
Chciałem, poinformować  o pewnej inicjatywie mojej i Djinna z Małżowinką. Do rzeczy: w niedzielę wracałem z wycieczki z Kudłaczy i w Krakowie spotkałem Djinna z Gosią. Troszkę rozmawialiśmy i padła luźna propozycja spotkania się w któryś weekend października. Dla mnie najbardziej optymalnym weekendem października jest 8 - 9. X. Spotkajmy się u Ani i Rafała w Chatce. Zróbmy ognisko, można przynieść kartofle. Pogadamy powspominamy... Będzie fajnie. To jak? Pozdrawiam ujek angi

"W niedomkniętym oknie noc
Podpatruje twoje sny,
W niedomkniętym oknie noc,
Siedzę, patrzę jak ty śpisz... "

2

Odp: Luźne spotkanie u Ani i Rafała - 8-9 październik 2011

Jak dobrze Wujciu, że wróciłeś  big_smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

3

jestem za smile
mam nadzieję że mnie to tej pory cholera jasna nie weźmie smile

"Góry upajają. Człowiek uzależniony od nich jest nie do wyleczenia. Można pokonać alkoholizm, narkomanię, słabość do leków. Fascynacji górami nie można" Edmund Hillary

4

oj Ja nie wiem to zależy od wielu czynników ale szczerze to wątpie czy się uda szanse są znikome

wszyscy razem jesteśmy jedną częścią istnienia, wszyscy razem jesteśmy jedną częścią zniszczenia

5

Dodając do zapowiedzi Angiego, nie chciałbym tu robić jakiejś konkurencji do zlotu, który jest w chwili obecnej mocno dyskutowany. Po prostu mamy ochotę na nieco odpoczynku w górach .... przy piwku i gitarze (może i taką się uda załatwić) smile

6

Oznajmiam, ze śledzę temat i inicjatywę! smile Aby sprawa nie umarła to proszę o szczegóły czy nadal jest to aktualne i jak to wygląda z noclegami smile

7

ja 8-9.X. odpadam, mam rodziną imprezę i żadnych perspektyw na  wykręcenie się sianem....

8

Napisałem do Rafała czy ma w tym terminie wolne miejsca. Czekam na odpowiedź. Wstępnie rezerwowałem  8 osób do potwierdzenia do 1 października br. Jak będę wiedział szczegóły poinformuję.  Aha potwierdzam słowa Djinna moja luźna propozycja spotkania u Ani i Rafała nie jest inicjatywą konkurencyjną do zlotu forum.
Z poważaniem ujek angi
Edit:
Mamy wstępnie zarezerwowane 8 noclegów do potwierdzenia do 1 października.
END Edit

Ostatnio edytowany przez angi (2011-09-24 16:13:41)

Podpatruje twoje sny,

9

Postaram się wpaść chociaż na ciut-chwilkę  big_smile  wink

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

10

Witam ponownie.
Proszę o zdeklarowanie się w kwestii noclegu w chatce u Ani i Rafała w weekend 8 - 9 października do środy 5 października - wypada wcześnie po informawać Chatara ile nas będzie nocowało. Pozdrawiam

Niżej zamieszczam listę:

1. angi

Ostatnio edytowany przez angi (2011-09-27 18:29:03)

Podpatruje twoje sny,

11

angi napisał/a:

Witam ponownie.
Proszę o zdeklarowanie się w kwestii noclegu w chatce u Ani i Rafała w weekend 8 - 9 października do środy 5 października - wypada wcześnie po informawać Chatara ile nas będzie nocowało. Pozdrawiam

Niżej zamieszczam listę:

1. angi

Angi ja powinienem się pojawić, ale jeszcze nie wiem czy z noclegiem, więc się nie dopisuję.

12

2,3 - Djinn + Lisica (choć prawdopodobnie dopiero w sobotę wieczorem)

13

Ja też bym bardzo chciała zobaczyć Wasze pyszczki , ale też nie wpisuję się na nocleg bo nic jeszcze nie mogę zadecydować  hmm

14

4,5 Bromba i Wojtas
(możliwe że 6 - Maniek, o ile mecz w którym będzie grał zakończy się o cywilizowanej porze tongue )

"Góry upajają. Człowiek uzależniony od nich jest nie do wyleczenia. Można pokonać alkoholizm, narkomanię, słabość do leków. Fascynacji górami nie można" Edmund Hillary

15

Z noclegiem raczej nie powinno być problemu, raczej się wszyscy zmieścimy. Jak coś to jest jeszcze podłoga:P

Podpatruje twoje sny,

16

To jest takie obłożenie chatki, że musimy martwić się o podłogę? Wszak to weekend wyborczy wink

17

Bo ja wiem.... Jedno wiem mamy zaklepane 8 miejsc:)

Podpatruje twoje sny,

18

jolanta napisał/a:

Ja też bym bardzo chciała zobaczyć Wasze pyszczki...........

Podszywam się pod „ pyszczki" dodam głodomorki !!!
A serek jakiś się znajdzie??? big_smile big_smile big_smile
Z Marcinem vel  Harnasiem wymyśliliśmy plan na sobotę, o ile pogoda pozwoli.
Z rana malowanie szlaku żółtego „tragicznego”, gdzie turyści nie znający BM nie trafią do celu big_smile (takie miałem sygnały)
Targoszów-Groń J.P.II.
Na około czternastą – piętnastą przybycie na Potrójną i wymianę rogacza na nowy, łącznie z zabetonowaniem szyny
i przymocowaniem nowego rogacza. W punkcie drugim uroczyste umieszczenie na rogaczu dodatkowej tabliczki której zdjęcie zamieszczam (jest już wykonana) i przełozenie istniejących tablic smile

https://lh3.googleusercontent.com/-jT_fx2WxNk0/TowJANwKM7I/AAAAAAAABlc/oB6SbpYVle4/s400/Chatka%252520Ani%252520na%252520Potr%2525C3%2525B3jnej.jpg

Chętnych do pracy (pomocy) zapraszam smile

... by Beskid Mały, był najpiękniejszym pasmem górskim.
Czystszym, zadbanym, pokazującym swe piękno i historię.

19

Marku ładnie ta tabliczka wygląda smile Ciekawe  jak by się taka nazwa na stałe przyjęła? I czy była by akceptowana przez właścicieli?  yikes

http://szlakiibezdroza.blogspot.com/  - wszystko na czasie .

20

MK napisał/a:
jolanta napisał/a:

Ja też bym bardzo chciała zobaczyć Wasze pyszczki...........

Podszywam się pod „ pyszczki" dodam głodomorki !!!
A serek jakiś się znajdzie??? big_smile big_smile big_smile
Z Marcinem vel  Harnasiem wymyśliliśmy plan na sobotę, o ile pogoda pozwoli.
Z rana malowanie szlaku żółtego „tragicznego”, gdzie turyści nie znający BM nie trafią do celu big_smile (takie miałem sygnały)
Targoszów-Groń J.P.II.
Na około czternastą – piętnastą przybycie na Potrójną i wymianę rogacza na nowy, łącznie z zabetonowaniem szyny
i przymocowaniem nowego rogacza. W punkcie drugim uroczyste umieszczenie na rogaczu dodatkowej tabliczki której zdjęcie zamieszczam (jest już wykonana) i przełozenie istniejących tablic smile

https://lh3.googleusercontent.com/-jT_fx2WxNk0/TowJANwKM7I/AAAAAAAABlc/oB6SbpYVle4/s400/Chatka%252520Ani%252520na%252520Potr%2525C3%2525B3jnej.jpg

Chętnych do pracy (pomocy) zapraszam smile

Jeśli chodzi o oznakowanie żółtego szlaku to rzeczywiście w wielu miejscach jest zagadkowy. Mi pomagał dydaktyczny, który już w Targoszowie się rozdziela i tu się zgubiliśmy i poszliśmy asfaltem aż do przystanku i tu spotkaliśmy zielony z Gibasów, no i potem wspólnie do Krzeszowa. Zielony w tym rejonie też można zgubić. Dopiero od tego miejsca jest czytelny.

https://lh3.googleusercontent.com/-ZiIebqIYGxw/TeI2QvhaOHI/AAAAAAAABCc/wZskWVxvXhk/s800/DSCN1705.JPG

Całość żółtego szlaku tu.     https://picasaweb.google.com/1155133765 … 6349699122

Ostatnio edytowany przez kris_61 (2011-10-05 10:05:00)

http://szlakiibezdroza.blogspot.com/  - wszystko na czasie .

21

heh, Kris uprawia powrót do przyszłości  big_smile (patrz data na fotce)

22

MK napisał/a:

(...) Podszywam się pod „ pyszczki" dodam głodomorki !!!
A serek jakiś się znajdzie??? big_smile big_smile big_smile (...)

Serek zamówiony  smile a i coś do coli po rumuńsku wink się znajdzie  big_smile

A gdyby kogoś przelotne opady straszyły albo wiatr zimny owiał to zrobimy mu rumuńską herbatę  lol

23

dzizas, weekendu doczekac się nie mogę  smile

24

Brombella napisał/a:

dzizas, weekendu doczekać się nie mogę  smile

Brombuś Ty ćwicz cierpliwość   big_smile  i odpal sobie GGadu  wink

25

właśnie coś mi gadulec Joluś nie działa, trybi znaczy się w inszej przestrzeni (loguje się już od 20 minut sad )