476

Odp: Przedstaw się!

Mirek mi się zdaje ,że to ten sam człowiek jak się pojawi to potwierdzi.

477

kris-75 napisał/a:

Potwierdzam smile To ja jestem "tym" człowiekiem wink

478

vertigo napisał/a:
kris-75 napisał/a:

Potwierdzam smile To ja jestem "tym" człowiekiem wink

Jaki ten świat(internet) mały.

Góroczub.

479

Witam wszystkich nowych zarejestrowanych big_smile  smile  big_smile  smile  big_smile  smile

480

Witam,
Nazywam się Klimek, Beskid Mały to fantastyczne miejsce bywam tu może od czasu do czasu ale konsekwentnie od kilkudziesięciu lat... sporo nowych rzeczy się dowiedziałem czytając Forum - dzięki.

Hej!

481

vertigo i Klimek powitanko  big_smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

482

Cześć, weekendowo pomieszkuję w Zakocierzu a resztę tygodnia spędzam na Śląsku.
Miło mi dołączyć do Was.

483

witam a w którym miejscu zamieszkujesz na zakocierzu

----------------------------------------
Największą ozdobą naszego Beskidu [...] są jego urocze doliny. Wprawdzie dawno już straciły one charakter pierwotności i dzikości, [...] ale mimo wszystko nie są pozbawione swoistego wdzięku, chociaż wszędzie już widoczne są ślady rąk ludzkich.
- Jan Galicz

484

koło chatki studenckiej, na tej samej polanie

485

Witaj poziom w naszym gronie big_smile . Forumowy nick rozumiem od ogromnej poziomki płci męskiej … big_smile wink

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

486

o to, to  smile

487

poziom napisał/a:

o to, to  smile

big_smile wink

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

488

witamy  big_smile
jest NAS  tu coraz więcej  smile

"Góry upajają. Człowiek uzależniony od nich jest nie do wyleczenia. Można pokonać alkoholizm, narkomanię, słabość do leków. Fascynacji górami nie można" Edmund Hillary

489

Cześć poziom  big_smile - to jest duża szansa na spotkanie na szlaku  wink

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

490

jolanta napisał/a:

wręcz ogromna, bo nasz ulubiony beskid jest "Mały"  wink

491

poziom napisał/a:
jolanta napisał/a:

wręcz ogromna, bo nasz ulubiony beskid jest "Mały"  wink

lol

492

Witaj poziom

poziom napisał/a:

koło chatki studenckiej, na tej samej polanie

Czyżby w dawnej chałupie Gibasa, którą widać sprzed chatki???

https://lh6.googleusercontent.com/-Cj3puOoQals/THlZsfP3KiI/AAAAAAAAUbU/xNiUarGbNMQ/s512/DSCN4339.jpg

To może się spotkamy na weekendzie andrzejkowym 26/27 listopada, bo mam zamiar rezydować wtedy na chatce big_smile

"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach

493

tak, to moja chałupa.

Chętnie się spotkam. Powinienem być wtedy w górach.

494

Noooo bardzo ładna chatka smile Powitać smile Hurrrraaaa  big_smile

http://szlakiibezdroza.blogspot.com/  - wszystko na czasie .

495

@poziom, teraz po ujawnieniu kim jesteś, będziesz miał chłopie z nami przekichane tongue

"Góry upajają. Człowiek uzależniony od nich jest nie do wyleczenia. Można pokonać alkoholizm, narkomanię, słabość do leków. Fascynacji górami nie można" Edmund Hillary

496

Brombella napisał/a:

@poziom, teraz po ujawnieniu kim jesteś, będziesz miał chłopie z nami przekichane tongue

Łagodnie to okresliłas.
yikes

Góroczub.

497

Witam. Mam na imię Paweł i mieszkam w Beskidzie Małym. Jak większość na tym forum lubię góry, interesuje mnie również historia. Jestem fanem wszelkiego rodzaju radiostacji.

www.sp9kup.andrychow.eu

Ostatnio edytowany przez Radioamator (2011-11-03 18:46:40)

Zapraszam serdecznie na:
http://www.sp9kup.andrychow.eu

498

Radioamator napisał/a:

Witam. Mam na imię Paweł i mieszkam w Beskidzie Małym. Jak większość na tym forum lubię góry, interesuje mnie również historia. Jestem fanem wszelkiego rodzaju radiostacji.

Witaj! Grono ulubieńców BM się sukcesywnie powiększa. Era Twoich zainteresowań już jest mało popularna, dlatego tym bardziej warte pochwały  smile 
Też kiedyś należałem do klubu Krótkofalowców, ale to przełom lat 70/80 tych. Świetna baza takich zapaleńców była usytuowana pod samą wieżą, czyli  pod Bskupią Kopą w Górach Opawskich.

http://szlakiibezdroza.blogspot.com/  - wszystko na czasie .

499

Na Biskupiej Kopie Byłem. smile Oczywiście z radiem na 70cm. Ja jestem członkiem klubu Delta w Andrychowie. Ale o tym może niedługo napisze w osobnym poście bo to obszerny temat do opisania. 73!  smile

www.sp9kup.andrychow.eu

Ostatnio edytowany przez Radioamator (2011-11-03 18:47:21)

Zapraszam serdecznie na:
http://www.sp9kup.andrychow.eu

500

witaj Radioamator ! Miło widzieć w naszym gronie kolejnego zapaleńca big_smile wink