1

Temat: Podziękowanie

Tak jak  monika kleszcz nie wiedziałem gdzie napisać, wiec piszę tutaj big_smile

Chciałem bardzo podziękować wszystkim, którzy uczestniczyli w temacie „Szlakowskazy i tablice”. 
Wspólnie, wiele niedociągnięć udało się w naszym BM-ie poprawić, by szlaki były bardziej czytelne i przyjazne dla turystów.
Dziękuję Darku za usunięcie tego tematu na moja prośbę i wiem, że zrobiłeś to z wielką niechęcią, a pod moim naciskiem.
Troszkę symbolicznego wytłumaczenia.
Z powodu różnych czynników, nie byłbym w stanie reagować na sygnały Wasze co do oznaczeń szlaków w naszym BM-ie. Ciążyło by mi to, że nie mógłbym reagować – a taki cel był tego tematu. Może ktoś, kto stworzy podobny temat będzie bardziej mobilny ode mnie?
Życzę tego i jak będę mógł to dopomogę smile , ale dopowiadam, że w bardzo ograniczonym zakresie sad

... by Beskid Mały, był najpiękniejszym pasmem górskim.
Czystszym, zadbanym, pokazującym swe piękno i historię.

2

Odp: Podziękowanie

To My dziękujemy za kawał świetnej roboty jaką zrobiłeś smile

3

Dzię-ku-je-my smile

Moje foto-wspomnienia: https://picasaweb.google.com/109211129593888338479

"Jakże ja mam o tym opowiadać, skoro to jest moje? Jest to moje bogactwo, to, czego mi nikt nie odbierze." Jerzy Kukuczka

Ja też dziękuje za kawał szlakowej roboty w Beskidzie Małym smile

5

Może ja niereformowalny jestem, ale cała ta sytuacja skojarzyła mi się z fragmentem tekstu pewnej piosenki.

"Słuchaj, to jest zwyczajne świństwo
Tak się nie mówi 'do widzenia'
Nie można wyjść ot, tak
W połowie snu i w pół marzenia"

Jednak dziękuję Marku i do zobaczenia na szlaku...

"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach

6

napiszę tylko - DZIĘKUJEMY !!!

7

Marku, już nie raz i nie dwa pisałam na forum, żeś Wielki smile
I chwała Ci duża za to co zrobiłeś big_smile

"Góry upajają. Człowiek uzależniony od nich jest nie do wyleczenia. Można pokonać alkoholizm, narkomanię, słabość do leków. Fascynacji górami nie można" Edmund Hillary