Temat: 23.10.11 Jaszczurowa - Kocierska P.

Dzisiaj zrobilem wlasnie taka trase wink
Chcialem przejsc ten szlak niebieski z Jaszczurowej.Jest on widoczny od ostatniego przystanku do przed ostatniego a potem jest zamalowany az do Zamczyska...Ktos wie czemu ???
Zapraszam do swojego albumu !!!

"Nie uda się odnieść w życiu sukces, jeśli człowiek nie zaangażuje się w to całym sercem.To samo dotyczy sztuki przetrwania- ci którym udaje się wyjść z opresji, zawsze dają z siebie wszystko.Zarówno w życiu jak i w survivalu, jeżeli się łamiesz przegrywasz."Bear Grylls

Zapraszam do galerii : http://picasaweb.google.com/109029069602413014760

Odp: 23.10.11 Jaszczurowa - Kocierska P.

M.K. musiał go tymczasowo zamalować, bo nadleśnictwo w Suchej, na tą chwile, nie zgadza się na szlak w tym miejscu sad . co będzie dalej?zobaczymy hmm

3

teksanski bardzo udana wycieczka i jesienne fotki - ta trasa jeszcze przede mną i mam nadzieję, że jeszcze tej jesieni smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

4

harnaś wołoski napisał/a:

M.K. musiał go tymczasowo zamalować, bo nadleśnictwo w Suchej, na tą chwile, nie zgadza się na szlak w tym miejscu sad . co będzie dalej?zobaczymy hmm

Ale chyba przynajmniej te zamalowane znaki są chyba trochę widoczne, dzięki którym można dojść na Gronie?

Ps.Jak się dostałeś do Jaszczurowej?

Ostatnio edytowany przez kris_61 (2011-10-24 12:32:37)

http://szlakiibezdroza.blogspot.com/  - wszystko na czasie .

Tak Kris, można, tym bardziej że to tylko mały odcinek- około 20 minut, od przystanku( przed ostatni -przed końcową pętlą)do Groty Wierchy.

6

fajna wycieczka teksanski smile

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

Fajna wycieczka. Te pierwsze skałki na zdjęciach, jak pamiętam to znajdują się pod szczytem Zamczyska. Trafiła się też kolejna skalna czarownica smile