Temat: Naszywki

Obecnie prowadzę rozmowy odnośnie kontynuowania współpracy z naszym sponsorem robiącym dla nas naszywki.  Myślę, że wszystko jest na dobrej drodze! Jednak przerwa urlopowa powoduje, że do tematu wrócimy początkiem września.

2

Odp: Naszywki

Ja zamawiam fifnoście big_smile

3

To ja poproszę 4  smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

4

Ja ich jeszcze nie mam smile ale będę miał na względzie smile

5

lowell79 napisał/a:

Ja ich jeszcze nie mam smile ale będę miał na względzie smile

czytanie ze zrozumieniem  lol

Ostatnio edytowany przez jolanta (2011-08-16 20:45:02)

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

6

Gdyby coś, szanowny adminie, to ja również jestem zainteresowana kupnem naszywek smile

Moje foto-wspomnienia: https://picasaweb.google.com/109211129593888338479

"Jakże ja mam o tym opowiadać, skoro to jest moje? Jest to moje bogactwo, to, czego mi nikt nie odbierze." Jerzy Kukuczka

7

nooo, ja też, ja też, te które miałam - porozdawałam smile

"Góry upajają. Człowiek uzależniony od nich jest nie do wyleczenia. Można pokonać alkoholizm, narkomanię, słabość do leków. Fascynacji górami nie można" Edmund Hillary

8

Rezerwuję 10 sztuk.

Ostatnio edytowany przez MK (2011-10-28 16:40:28)

... by Beskid Mały, był najpiękniejszym pasmem górskim.
Czystszym, zadbanym, pokazującym swe piękno i historię.

9

To ja też bardzo poproszę o 3 szt.

http://szlakiibezdroza.blogspot.com/  - wszystko na czasie .