Temat: Usunięty temat o wypadku w Tatrach
Szybkiego powrotu do zdrowia ![]()
Ostatnio edytowany przez teksanski (2011-11-23 17:38:03)
Zapraszam do galerii : http://picasaweb.google.com/109029069602413014760
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Szybkiego powrotu do zdrowia ![]()
Ostatnio edytowany przez teksanski (2011-11-23 17:38:03)
Ja się chciałem tylko zapytać, dlaczego temat zniknął??? Początek cenzury na Forum??? Bo komuś nie pasuje krytyka??? Tak się dziwnie złożyło, że temat zniknął kilka minut po tym jak wrzuciłem swojego tam re-posta z polemiką dotyczącą niektórych słow, które tam zostały napisane???
Gratuluję początku cenzury na forum!!! Teraz każdy będzie pisał do admina, żeby usunąć temat, który mu nie pasuje...
Ten post pewnie też niebawem zniknie
Pozdrawiam.
W ramach wyjaśnień temat naruszył w pewnym stopniu prawa osób trzecich. Regulamin § 4 pkt. 5. Nie oznacza to, że wszystkie posty naruszały ten punkt regulaminu.
Administratorzy i moderatorzy podejmą starania mające na celu usuwanie wszelkich uznawanych za obraźliwe materiałów jak najszybciej, jednakże nie jest możliwe przeczytanie każdej wiadomości. Zgadzasz się więc, że zawartość każdego postu na tym forum wyraża poglądy i opinie jego autora a nie administratorów, moderatorów czy webmasterów (poza wiadomościami pisanymi przez nich) i nie ponoszą oni za te treści odpowiedzialności. Zgadzasz się nie pisać żadnych obraźliwych, obscenicznych, wulgarnych, oszczerczych, nienawistnych, zawierających groźby i innych materiałów, które mogą być sprzeczne z prawem. Złamanie tej zasady może być przyczyną natychmiastowego i trwałego usunięcia z listy użytkowników (wraz z powiadomieniem odpowiednich władz). Aby wspomóc te działania rejestrowane są adresy IP autorów. Przyjmujesz do wiadomości, że webmaster, administrator i moderatorzy tego forum mają prawo do usuwania, zmiany lub zamykania każdego wątku w każdej chwili jeśli zajdzie taka potrzeba. Jako użytkownik zgadzasz się, że wszystkie informacje, które wpiszesz będą przechowywane w bazie danych. Informacje te nie będą podawane bez twojej zgody żadnym osobom ani podmiotom trzecim, jednakże webmaster, administrator i moderatorzy nie będą obarczeni odpowiedzialnością za włamania hackerskie prowadzące do pozyskania tych danych. Ponadto oświadczasz, że przeczytałeś, zrozumiałeś i akceptujesz ogólny Regulamin serwisu beskidmaly.pl.
Oto twój paragraf czy ja swoim postem kogoś obraziłem pisząc prawdę.
Oto twój paragraf czy ja swoim postem kogoś obraziłem pisząc prawdę.
Tego nie napisałem, każdy ma prawo wyrażać swoje opinie. Jednak zauważ, że tatrzańskie kroniki nie podają informacji o konkretnej osobie, a w tym przypadku zostało to naruszone. Jeżeli istnieje potrzeba dyskusji o bezpieczeństwie w górach - proszę założyć nowy temat w dziale: O czym w górach wiedzieć trzeba - http://www.beskidmaly.pl/pun/forum51.html
W pewnym stopniu??? WOW!!! Aż zacytuję ten punkt regulaminu!!!
§ 4
5) naruszają jakiekolwiek prawa osób trzecich,
jakiekolwiek - słowo klucz pod które można podciągnąć wszystko!!!
Sprawa jest już publiczna tak, czy siak, dzięki kronice TOPR. I nie sądzę, że po podaniu na forum samego nicku można by mieć do czynienia z GIODO. Co ciekawe - Kronika Wypraw do mniej więcej połowy lat 50-tych podawała pełne imię i nazwisko poszkodowanego. Wystarczy przejrzeć stare roczniki "Wierchów". A to, że w profilu na forum ktoś podaje dobrowolnie dane kontaktowe to chyba jego sprawa. Zdaje się nie jest to obowiązkowe!!!
"W pewnym stopniu" to chyba unika się jak ognia, tu na forum, tematów kontrowersyjnych. I żałuję, że moi oponenci nie mogli przeczytać repliki w temacie usuniętym z forum. Mogłoby być "zabawnie"...
Pozdrawiam
I oczekuję na bana
Darkheush
Ostatnio edytowany przez darkheush (2011-11-23 19:52:02)
Jeżeli by to na mnie trafiło spotkanie z TOPR to bym się zachował jak gość moja wina i koniec tematu.Przynajmniej byłaby to przestroga dla innych i na pewno bym do Ciebie adminie nie pisał żebyś usunął temat który mnie szkaluje.Nasuwa mi się jedno czy jest tolerancja wyzwisk jakich doznałem na gg przez pana U bo ja nikogo nie obraziłem swoim postem ja bym się odezwał jak na mnie piszą. Kaczyzm tu panuję nie ma wolnosci słowa
Pozdrawiam
I oczekuję na bana nr 2 zaraz po Darku
Ostatnio edytowany przez kris-75 (2011-11-23 20:11:42)
Panowie Spokojnie, naskoczyliście na Bogu winnego Admina który wykonał daną operacje na prośbę osoby która poczuła sie urażona i szykanowana. Może powinniście pierw skontaktować sie z tym osobnikiem w jaki kolwiek sposób zanim zaczniecie obwiniać Admina o cenzurę.( zaznaczam że tematu za bardzo nie znam o nie było mi dane przeczytać tego tematu)
Pozdrawiam
To forum akurat otwiera możliwość komentarzy nawet nie zarejestrowanym.
Co jest piękne i nie ogranicza możliwości wyrażania poglądów.
Niemniej, minimum taktu i kultury w pisemnych wypowiedziach na forum powinno obowiązywać każdego.
Według mnie, decyzja administratora strony, była jak najbardziej słuszna.
Adminie postąpiłeś jak najbardziej słusznie.
Moje uznanie
![]()
Ostatnio edytowany przez MK (2011-11-24 14:14:45)
Przypuszczam że nie było tam żadnego wyzywania i wulgaryzmów wiec osobiśćie uważam że temat nie powinien być usunięty a co najwyżej zamknięty
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 11 zapytań ]