Odp: Warunki na szlakach
Ciekawe kiedy spadnie pierwszy snieg w BM ?:) Moze maly konkurs ? i ten wygra kto blizej bedzie ?;) Ja stawiam na hmmmm 16.10.2011 ![]()
Zapraszam do galerii : http://picasaweb.google.com/109029069602413014760
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 24 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ciekawe kiedy spadnie pierwszy snieg w BM ?:) Moze maly konkurs ? i ten wygra kto blizej bedzie ?;) Ja stawiam na hmmmm 16.10.2011 ![]()
Chyba zbliza sie zima w BM ! Hura !!! ;]
Pieknie ! ;]
A na potrójnej pada deszcz:)
Dzięki, ale nawet w deszczu BM ma swój klimat.
Szczególnie Potrójna, gdzie do chatki na kawusię można wstąpić. ![]()
Ja na koniec grudnia śnieg zamawiam
Ale tyle żebym tam dojść mógł ![]()
No w końcu pada Ania W końcu ![]()
bo na dole to jeszcze sezon trwa Ja jeszcze krowy w grudniu pasącej się nie widziałem, ale jak wiecie sami. Ten rok zaskakuje wszystkich

Ja już nie moge doczekać się śniegu w BM !!! ![]()
Dzisiaj było gradobicie, to chyba zapowiedź zimy ![]()
Umnie od godziny 18 leży 1cm śniegu !!!!! ;]
Byłem dzisiaj na )( kocierskiej i jest tam bialusienko! nawet bałwany stoją
![]()
Bielusieńko to znaczy ile śniegu? Rakiety i tak będę wlókł, bo na Babiej się ponoć mają przydać, ale chciałem zapytać jak tam ![]()
10 cm. Ja na Babią w zimie nic nie biorę,a zwłaszcza gdy zima jest tak licha. znjomi zabierają czasem raki-na schodzenie z Brony. ![]()
Facebookowa strona Rysianki mówi, że w jej okolicy jest około pół metra i warunki akurat na rakiety, więc wezmę. Bo od roku (kupiłem jakoś w drugiej połowie stycznia) leżą nieużywane... ![]()
^^^
Weź, może się przydadzą ![]()
Facebookowa strona Rysianki mówi, że w jej okolicy jest około pół metra i warunki akurat na rakiety, więc wezmę. Bo od roku (kupiłem jakoś w drugiej połowie stycznia) leżą nieużywane...
Jak ostatnio byłem na Rysiance to rzeczywiście warunki były całkiem inne niź w naszym BM. Ale to ze względu na dużą ilość odkrytych przestrzeni i śnieg jest "nawiany" w niektórych miejscach (było powyżej kolan miejscami). Na Babiej może być podobnie.
Na Łamanej Skale do 10-15 cm Miejscami trochę więcej Dzisiaj otworzyli też stok narciarski Pracica Ski Było może z 30 narciarzy
Oj to trzeba niebawem odwiedzić BM ![]()
Byłem dzisiaj na )( kocierskiej i jest tam bialusienko! nawet bałwany stoją
![]()
.Na Leskowcu tez mozna było spotkac Bałwana patrz na fotki,poza tym sniegu ok 10 do 15 cm bardzo mokry niezbyt przyjemny do spacerowania moczy obuwie i odzież . .
Ostatnio edytowany przez ferdynans (2012-01-07 22:52:04)
Witam ![]()
Jeśli ktoś ma informacje odnośnie sytuacji na szlakach to proszę o info bo być może skuszę się jutro na wędrówkę ![]()
U mnie teraz pada śnieg ![]()
Dzisiaj rano byłem w Beskidzie Wyspowym, na Mogielicy- i śniegu tam jak na lekarstwo, tylko na szczytach, ok. 5 cm ![]()
Wczoraj wróciłem z Potrójnej, śniegu skromnie
Trochę mroziło i ślisko ![]()
Z wczoraj na dzisiaj
uskuteczniałem biwaczek zimowy na Leskowcu. Śnieg sypał, robiło się biało. Rano warstwa większa o jakieś 5-10cm. Fotki wkrótce ![]()
EDIT 1.01.2012: Co prawda z komórki, ale są:

Reszta jak zwykle na pikasie ![]()
Ostatnio edytowany przez marekk500 (2012-01-01 08:58:33)
Właśnie wracam z BM. Śniegu w górach wszędzie około 10 cm ,szlaki nieprzetarte, czyli to co lubię ![]()
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 24 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.043 sekund, wykonano 11 zapytań ]