Temat: Czas

Pozwole sobie zauwazyc ze na naszej stronie w dalszym ciagu mamy czas zimowy a wszyscy przeszli juz na Letni

Bez wycieczek,podróży,życie ludzkie upływa beztreściwie,nudno i szaro ,toteż one nie tylko urozmajcają,ale rzec można przedłużają nasze życie                             K.SOSNOWSKI

2

Odp: Czas

Admin jeszcze się nie wybudził z zimowego snu wink Już zmieniam !!!

3

he he , jak świstak albo niedźwiedź big_smile tongue

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

4

bliżej mi do misia (świstak jest za szybki, szczególnie ten od Angie'go)

5

Coś mnie się wydaje że teraz nastąpiła odwrotna sytuacja nadal mamy na stronie czas letni wink

Jestem tego pewny, w głębi duszy o tym wiem,że gdzieś na szczycie góry wszyscy razem spotkamy się

6

mnie ta różnica czasowa nie przeszkadza smile

"Góry upajają. Człowiek uzależniony od nich jest nie do wyleczenia. Można pokonać alkoholizm, narkomanię, słabość do leków. Fascynacji górami nie można" Edmund Hillary

7

Nie jestem pewien, ale może to być powód prywatnych ustawień - Profil->Ustawienia ->Korekta czasu letniego.  Bo u mnie jak sie zaloguje wszystko gra! A i bez logowania forum pokazuje dobrą godzinę wink Ale mogę się mylić...

8

sprawdzam...
mam u siebie na kompie 19.14
zobaczymy co się wyświetli teraz...po dodaniu posta ....

"Góry upajają. Człowiek uzależniony od nich jest nie do wyleczenia. Można pokonać alkoholizm, narkomanię, słabość do leków. Fascynacji górami nie można" Edmund Hillary

9

no i jest godzinka do przodu smile
Matrix smile

10

zobacz teraz wink

11

no patrz, Prezesie...Matrix się skończył...
jesteś wielki big_smile

12

Brombella napisał/a:

no patrz, Prezesie...Matrix się skończył...
jesteś wielki big_smile

Taki ze mnie czasowstrzymywacz wink A jeśli ktoś ma problem z czasem to w profilu można je zmienić wink