Temat: Trójkątna kolejny raz

Dzisiaj kiolejny raz padło na Potrójną w autobusie spotkałem Darka forumowy (darkheush) który  dzisiaj też buszował po Beskidzie Małym w Rzykach Jagódkach w autobusie jak zawsze wypatrzyła mnie Nena otrzymałem piękny uśmiech i krótkie pozdrowienie . Z Praciaków udałem się na Potrójną do Ani i Rafała i tu również spotkałem naszą forumowiczkę Czarownice z Pogodnej  wypiłem coś pysznego i na szczyt widoczność była dzisiaj dość dobra widac było osniezona Babią  Góre Pilsko  pieknie prezentował się masyw Baraniej Góry  z Malinowską Skałą i Skrzycznym  Było widać Szyndzielnię i Klimczok Hrobaczą Łąke i Magórkę Wilkowicką niestety fotorelacji nie bedzie nawaliła mi karta pamięci w aparacie.Ze szczytu  powedrowałem na Jawornice i z tąd do Targanic mozna stwierdzic ze warunki na szlakach były dzisiaj dobre troche mokrego śniegu i błota  Jedna fotka                   grzecznościowa                                                                                                        http://www.beskidmaly.pl/pun/extensions/hcs_image_uploader/uploads/20000/500/20683/thumb/p16qc3s72if1q1hhr15iu15vu149n1.jpg

Ostatnio edytowany przez ferdynans (2012-04-09 19:03:08)

Bez wycieczek,podróży,życie ludzkie upływa beztreściwie,nudno i szaro ,toteż one nie tylko urozmajcają,ale rzec można przedłużają nasze życie                             K.SOSNOWSKI

2

Odp: Trójkątna kolejny raz

ferdynansie byłem z moimi gośćmi z Wisły jakąś godzinę po Tobie na Potrójnej i pokazały się Tatry, a i wyparzyłem nawet na moich zdjęciach Niżne Tatry z Chabenecem na czele. Ledwo widoczne, ale jednak smile

Teraz idę się smarować. Przypaliło mnie jak raczka lol Relacja będzie jutro wink

"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach

3

ferdynans napisał/a:

Jedna fotka grzecznościowa

Jedna, ale jaka fajna wink. Szkoda, że reszty nie będzie  sad , bo trasę zrobiłeś nieco inną niż Darek, a widoczki rzeczywiście dzisiaj były niezłe smile. Rzeczy martwe zawsze nawalają w nieodpowiednim momencie ... hmm

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

4

Płaszczyk tongue Popielaty na dodatek i jeszcze uśmiechy rozsyła big_smile

Noż cholera, że mi się nie dostało. Prawie jak Czerwony Kapturek lol

"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach