Odp: Przedstaw się!
Tak przez Krzeszów. Mogę jeszcze jechać przez Przeł. Kocierską jak otworzą drogę.
Od Kukowa do Krzeszowa jedzie całkiem fajnie, nowa droga, ale nie wiem jak jest dalej do Mucharza?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 20 21 22 23 24 … 36 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tak przez Krzeszów. Mogę jeszcze jechać przez Przeł. Kocierską jak otworzą drogę.
Od Kukowa do Krzeszowa jedzie całkiem fajnie, nowa droga, ale nie wiem jak jest dalej do Mucharza?
Witam wszystkich. Mam na imię Zygmunt mieszkam w Gilowicach a pracuję w Wadowicach. Świata nie widzę poza Beskidem Małym (gdy zerknę przez okno
) No i codziennie rozjeżdżam te góry
(udając się do pracy). Mam hopla na punkcie historii regionalnej.
To teraz jeszcze oficjalne powitanko
Cieszę się, że razem z Harnasiem wołoskim będziecie wzbogacać nas etnograficznie ![]()
Zygmo napisał/a:Tak przez Krzeszów. Mogę jeszcze jechać przez Przeł. Kocierską jak otworzą drogę.
Do Mucharza również niedawno oddana - nówka ![]()
kris_61 napisał/a:Zygmo napisał/a:Tak przez Krzeszów. Mogę jeszcze jechać przez Przeł. Kocierską jak otworzą drogę.
Do Mucharza również niedawno oddana - nówka
Dzięki Zygmo
Pozdrawiam! Do zobaczenia na szlakach BM.
Witaj Zygmuncie. Ja też pracuje w Wadowicach, pewno się mijamy gdzieś na ulicach.
Ostatnio edytowany przez Radioamator (2011-12-28 10:58:54)
Zygmo witaj w naszym gronie , już oficjalnie
![]()
Witam:) mam nadzieję, że lista użytkowników tego forum jeszcze nie zamknięta... Aż sam się dziwię, że dopiero dziś tu trafiłem (planując rozpoczęcie sezonu wiosennych wypadów w Beskidy) ale cóż podobno lepiej późno niż wcale:):) Mam na imię Robert urodziłem się i mieszkam w Bielsku a góry to moja pasja i ucieczka od problemów dnia codziennego:)
Jeszcze raz serdeczne Dzień dobry wszystkim i mam nadzieję, że nikt się nie pogniewa jeśli będę szukał nowych inspiracji w waszych opisach górskich wypadów. Pozdrawiam:)
Witaj Robert
Lista otwarta do końca świata, a może i jeden dzień dłużej ![]()
Witaj Robercie, lista cały czas otwarta i cieszy nas, że mamy nowego w gronie Beskido(czubów)lubów
. Do zobaczenia na szlaku. ![]()
Witaj ROBERCIE z Bielska-widze że grono bielszczan sie powieksza na naszym forum- idzie, idzie Podbeskidzie!!! ![]()
Ostatnio edytowany przez harnaś wołoski (2012-04-03 19:29:02)
Robert powitanko i do zobaczenia na szlaku ![]()
Ostatnio edytowany przez jolanta (2012-04-04 21:14:14)
Widzę, że życzliwość i uśmiech kierowany na szlaku do przypadkowo mijanych osób przenosi się również na forum
dziękuję za miłe powitanie
przyznam Nena, że określenie Beskido(czubów)lubów już przypadło mi do gustu hahahaha. Ps. Harnasiu wołoski Bielsko rządzi to fakt:):) a Podbeskidzie idzie idzie po tytuł mistrza kraju
Pozdrawiam
Witaj Robercie i do zobaczenia na szlaku
(...)w gronie Beskido(czubów)lubów(...)
Chciałbym skromnie zauważyć, że określenie BESKIDolub/beskidoCZUB (pisownia oryginalna) jest zastrzeżone dla sympatyków i zlotowiczów tego mniej znanego i na dodatek wrogiego forum, któremu nota bene administruję ![]()
nena napisał/a:(...)w gronie Beskido(czubów)lubów(...)
Chciałbym skromnie zauważyć, że określenie BESKIDolub/beskidoCZUB (pisownia oryginalna) jest zastrzeżone dla sympatyków i zlotowiczów tego mniej znanego i na dodatek wrogiego forum, któremu nota bene administruję
w takim razie nie pozostaje mi nic jak przeprosić za nietakt i napisać „Witaj wśród NAS" Robercie ![]()
Witaj Robercie i do zobaczenia na szlaku
nena napisał/a:(...)w gronie Beskido(czubów)lubów(...)
Chciałbym skromnie zauważyć, że określenie BESKIDolub/beskidoCZUB (pisownia oryginalna) jest zastrzeżone dla sympatyków i zlotowiczów tego mniej znanego i na dodatek wrogiego forum, któremu nota bene administruję
Zgadza się określenie to należy do http://beskidzkie.fora.pl, a co do wrogości do nas lub od nas to może napisz o co Ci chodzi. Może nie wszyscy z beskidzkiego forum podzielają Twoją opinię. Nie spotkałem się również z wrogością z naszej strony. Co prawda nie o wszystkim muszę wiedzieć. Skoro nakreślasz tu antypatię to wyjaśnij wszystkim na czym ona polega.
Skoro nakreślasz tu antypatię to wyjaśnij wszystkim na czym ona polega.
Oj coś mi się zdaje, że wywołałem burzę w szklance wody
Ale tak czułem pisząc wcześniejszego posta, że może on być opacznie odebrany. No cóż.
Zapewne nie każdy z Was śledzi na forum e-beskidy.com każdego posta. Ja do tego jestem niejako zobligowany od bez mała dwóch lat. To właśnie tam pojawiło się po raz pierwszy określenie "wrogie forum" odnośnie FBM, z tym że nie miało ono wiele wspólnego z autentyczną wrogością, było to bardziej na zasadzie "przycinek" innych adminów beskidzkiego w moją stronę, ponieważ był okres w moim wirtualnym życiu gdy udzielałem się częściej tutaj niż na e-beskidy. No i tak już zostało. Oczywiście w formie żartu - przynajmniej ja to tak odbieram. O żadnych autentycznych waśniach nie może być mowy. Sam wiesz lowell, kto i skąd się przeniósł na FBM. A miałeś "nalot" Czubów na forum około lutego 2010 (I zlot). Niektórzy zostali (jak ja i Kaper), inni przyszli później (xaga, sprocket, mirek), jeszcze inni zniknęli na dobre lub udzielają się bardzo sporadycznie (janioł, Djinn, angi). Więc nie mów mi, że nakreślam antypatie.
Wystarczy się przelecieć po forach (FBM, e-beskidy, G-S, n-p-m, FTG, appletour, babiogórskie - te dwa ostatnie w fazie niestety agonalnej) i zerknąć na użytkowników. Te same gęby na avatarach, prawie kropka w kropkę kopiowane relacje, te same nicki... Jakieś deja-vu???
A może górska rodzinka???
I to pytanie pozostawiam bez odpowiedzi... To na tyle z mojej strony...
lowell79 napisał/a:Skoro nakreślasz tu antypatię to wyjaśnij wszystkim na czym ona polega.
Oj coś mi się zdaje, że wywołałem burzę w szklance wody
Ale tak czułem pisząc wcześniejszego posta, że może on być opacznie odebrany. No cóż.
Zapewne nie każdy z Was śledzi na forum e-beskidy.com każdego posta. Ja do tego jestem niejako zobligowany od bez mała dwóch lat. To właśnie tam pojawiło się po raz pierwszy określenie "wrogie forum" odnośnie FBM, z tym że nie miało ono wiele wspólnego z autentyczną wrogością, było to bardziej na zasadzie "przycinek" innych adminów beskidzkiego w moją stronę, ponieważ był okres w moim wirtualnym życiu gdy udzielałem się częściej tutaj niż na e-beskidy. No i tak już zostało. Oczywiście w formie żartu - przynajmniej ja to tak odbieram. O żadnych autentycznych waśniach nie może być mowy. Sam wiesz lowell, kto i skąd się przeniósł na FBM. A miałeś "nalot" Czubów na forum około lutego 2010 (I zlot). Niektórzy zostali (jak ja i Kaper), inni przyszli później (xaga, sprocket, mirek), jeszcze inni zniknęli na dobre lub udzielają się bardzo sporadycznie (janioł, Djinn, angi). Więc nie mów mi, że nakreślam antypatie.
Wystarczy się przelecieć po forach (FBM, e-beskidy, G-S, n-p-m, FTG, appletour, babiogórskie - te dwa ostatnie w fazie niestety agonalnej) i zerknąć na użytkowników. Te same gęby na avatarach, prawie kropka w kropkę kopiowane relacje, te same nicki... Jakieś deja-vu???
Myślę, że warto było to wyjaśnić, nie każdy wie o co chodzi i co autor miał na myśli
Stąd moja prośba o wyjaśnienie.
Witam mam na imię Mariusz od urodzenia mieszkam w Kozach z tego tez powodu najczęściej odwiedzam Hrobaczą Łąkę i Magurkę, od tego roku mam zamiar częściej wpadac w inne rejony Beskidu Małego bo zaniedbałem go na rzecz Tatr, Gorców i Beskidu Żywieckiego. Ztego miejsca pozwolę sobie zaprosic wszystkich w najbliższą sobotę 21 kwietnia na Hrobaczą Łąkę gdzie Urząd i Rada Gminy Kozy organizuja coroczny rajd Nordic Walking więcej informacji www.kozy.pl zapraszam i pozdrawiam serdecznie ![]()
darkheush napisał/a:lowell79 napisał/a:Skoro nakreślasz tu antypatię to wyjaśnij wszystkim na czym ona polega.
Myślę, że warto było to wyjaśnić, nie każdy wie o co chodzi i co autor miał na myśli
Stąd moja prośba o wyjaśnienie.
Myślę, że wszyscy tak uważają
Jest - to wielkaaaaa turystyczna rodzinka.
Bo tak jest naprawdę, a widać to na szlakach
Natomiast fora o tematyce górskiej tylko się uzupełniają .
Po za tym witamy Macieks-a
Ostatnio edytowany przez kris_61 (2012-05-08 12:08:41)
Hej, hej Macieks
Powitanko w gronie forumowiczów i do zobaczenia na szlaku ![]()
witaj Macieks, miło, że do nas dołączyłeś ![]()
Oo dziekuje za ładne powitanie
Witaj nena, jolanta i kris_61. Do zobaczonka w Beskidzie Małym ![]()
Witam wszystkich,
Paweł z Kęt, lat 23. Beskid Mały dotąd trochę omijałem, wydawał mi się taki powszedni i mało ciekawy... Dzięki forum, które śledzę od jakiegoś czasu, odkryłem te góry z trochę innej strony i powoli nadrabiam zaległości w tej materii, często na rowerze ![]()
Witam wszystkich,
Paweł z Kęt, lat 23. Beskid Mały dotąd trochę omijałem, wydawał mi się taki powszedni i mało ciekawy... Dzięki forum, które śledzę od jakiegoś czasu, odkryłem te góry z trochę innej strony i powoli nadrabiam zaległości w tej materii, często na rowerze
Witaj Paweł. ! Musisz mieć fajny rower ![]()
Musisz mieć fajny rower
Rower jak rower. Jak się nie da podjechać to go prowadzę. Albo wnoszę ![]()
Strony Poprzednia 1 … 20 21 22 23 24 … 36 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.032 sekund, wykonano 11 zapytań ]