Temat: Chochołowska - Wołowiec - Ostry Rohacz
Zapraszam do swojego albumu do oglądnięcia zdjęć z wypadu w Tatry który miał miejsce ostatniej niedzieli ![]()
Zapraszam do galerii : http://picasaweb.google.com/109029069602413014760
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zapraszam do swojego albumu do oglądnięcia zdjęć z wypadu w Tatry który miał miejsce ostatniej niedzieli ![]()
Jeden z moich dawnych górskich planów ![]()
Rohacze to moim zdaniem jedno z najtrudniejszych miejsc w Tatrach dla osób z lękiem przestrzeni.
A na Płaczliwym też byliście? Czy od Ostrego wróciliście przez Wołowiec do Polski po tym samym szlaku ?
Byliśmy tylko na Ostrym
Z powrotem szliśmy też przez Wołowiec a potem przez Rakoń , Grześ i ponownie Chochołowska ![]()
to był mój plan na tą sobotę ale zmieniam na Bystra, Trdzydniowniański, Starobociański itp. - Rohacze planuję zrobić ze Zverovki.
W Chochołowskiej rowery pożyczaliście?
to był mój plan na tą sobotę ale zmieniam na Bystra, Trdzydniowniański, Starobociański itp. - Rohacze planuję zrobić ze Zverovki.
W Chochołowskiej rowery pożyczaliście?
No co Ty
cały czas na nogach tylko w 2 strony ![]()
Na Bystrą właśnie mieliśmy iść ale o 13 byliśmy na Wołowcu i postanowiliśmy zmienić plan właśnie na Rohac bo ta góra wydała się blisko ![]()
no ja rower chyba będę pożyczał do leśniczówki aby jednak czas zaoszczędzić ![]()
Bardzo widokowa trasa
Na Chochołowskiej rowerek polecam, można zaoszczędzić ponad dwie godziny. Ja za tydzień wybieram się w Niżne Tatry ![]()
Zapraszam do swojego albumu do oglądnięcia zdjęć z wypadu w Tatry który miał miejsce ostatniej niedzieli
Dawno nic nie wrzucałeś teksanski - fajnie było pooglądać ![]()
zrobiłem dziś to samo bez Ostrego Rohacza bo dramat był dziś z tą pogodą. Jednak plany 2 razy weryfikowaliśmy ![]()
heh, pięknie teksanski ![]()
zrobiłem dziś to samo bez Ostrego Rohacza bo dramat był dziś z tą pogodą. Jednak plany 2 razy weryfikowaliśmy
Taka to górskiej aury specyfika.... najważniejsze, że wypad udany ![]()
zawsze jak się wyjdzie w góry i nawet gdy trzeba zmieniać np. trasę to cudownie, że się w nich było ![]()
Ostatnio edytowany przez wawri (2012-07-01 13:59:10)
heh, pięknie teksanski
![]()
teksanski napisał/a:Zapraszam do swojego albumu do oglądnięcia zdjęć z wypadu w Tatry który miał miejsce ostatniej niedzieli
Dawno nic nie wrzucałeś teksanski - fajnie było pooglądać
No zaniedbałem troszkę nasze forum ale obiecuję poprawę ![]()
Tzn. jestem w nim bardzo często tylko relacji nie dawałem ![]()
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.023 sekund, wykonano 12 zapytań ]