Odp: Popularność Beskidu Małego
Foch jak nic ![]()
"Jakże ja mam o tym opowiadać, skoro to jest moje? Jest to moje bogactwo, to, czego mi nikt nie odbierze." Jerzy Kukuczka
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Foch jak nic ![]()
Foch jak nic
męski foch jak nic...
ale podobno czasem męski foch jest zasadny... ![]()
Wychodzi na to ze tylko ja widze problem ktorego po tym co czytam zdaje sie nie byc. A więc życzę powodzenia.
Nie tylko Ty, z resztą rozmawialiśmy o tym niedawno na Potrójnej.
Tak przy okazji nasunęła mi się jeszcze jedna refleksja. Mianowicie: forum po części spełniło swoje zadanie (jak z resztą każde inne, na którym się udzielam). Tzn. ludzie się poznali i zamiast umawiać się na wspólne wypady w góry za pomocą forum robią to częściej przez maila/PW/gada/telefon...
No i bądźmy szczerzy - "nowi" forumowicze nie walą tu już "drzwiami i oknami" jak za starych dobrych czasów. Taka jest niestety specyfika każdego, podkreślam, każdego forum. Co wcale nie oznacza, że FBM akurat zdechnie śmiercią naturalną. Po prostu forum przeszło w tryb, jak to nazywam na własny użytek, "stand-by" z kilkoma/kilkunastoma aktywnymi użytkownikami ze sporym stażem wspomaganymi drobnym odsetkiem "nowych", a reszta to po prostu "obserwatorzy".
A co do mojej rezygnacji z adminowania Jardo, to są trzy wersje wydarzeń. Jak mawiał stary góral - "Prowda, świnto prowda i gó#no prowda" ![]()
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 11 zapytań ]