Odp: Forumowe gadżety
jakby to nie była tajemnica to napiszcie co się wydarzyło, to też się ucieszę, albo nawet będę miała ku przestrodze ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jakby to nie była tajemnica to napiszcie co się wydarzyło, to też się ucieszę, albo nawet będę miała ku przestrodze ![]()
Szanowny Adminie można prosić o zrobienie wzoru dla naszywki wymiar 9 cm X 5cm. Z niebieskim ludzikiem i napisem Beskid Mały, a pod spodem adres strony i napis FORUM BESKIDU MAŁEGO...:D
W sumie to dział off-top, a więc...
Siedzieliśmy rano przed Murowańcem i nagle zelektryzowała nas naszywka na plecaku jednego tuptusia. No ale nikt go nie zna, a koleś też zrzucił wór i klapnął pod ścianą. Jakiś czas się zastanawialiśmy - który to z naszych może być, tym bardziej, że ktoś z naszywką powinien być raczej aktywnym userem. W pewnym momencie ktoś, już nie pamiętam kto, zawołał: "Beskidolubie!!!" Koleś popatrzył trochę dziwnie w naszą stronę, ale po chwili chyba załapał, że chodzi o tą naszywkę na plecaku. Potem było gęste tłumaczenie, że on nie z forum, że plecak pożyczył od cioci. Forumowa "ciocia" wkrótce się ujawniła, dochodząc jakieś pół godziny po swoim bratanku.
W każdym razie miny turystów odpoczywających przed Murowańcem, gdy najpierw atakowaliśmy "nieznajomego", a potem gdy witaliśmy się dość żywiołowo z "ciocią" - bezcenne ![]()
Darek patrz jak te nasze DWA rodzynki są ciekawskie ![]()
cudowności, cudowności!!!
Ostatnio edytowany przez jolanta (2010-04-27 12:27:49)
Darek patrz jak te nasze DWA rodzynki są ciekawskie
Integracja na forum postępuje ![]()
Ostatnio edytowany przez jolanta (2010-04-27 12:32:09)
A może po prostu zaproponowany już kiedyś przez Lowella wzór logo:

Lekkie modyfikacje, zmiana kolorystyki na podobną layout'owi strony i forum i po kłopocie ![]()
No czemu nie
ja jestem za.
No cóż zrobię pod koniec tygodnia dwa projekciki. Oczywiście każdy może zrobić cosik od siebie... Zrobimy głosowanie i zrobimy naszywki. Bede działa w sprawie naszywek i koszulek końcem tygodnia i dam znać co do rezultatów.
Wersja druga MISIE (
) bardziej podoba. Odnośnie tyłu koszulki to chyba właśnie o to chodzi ![]()
Uploaded with ImageShack.us Pozwoliłem sobie zrobić projekt naszywki troszku z kopiowany z "tyłu koszulki". Oczywiście wersja robiona na szybko i do pewnych popraw. NIOP ![]()
Ostatnio edytowany przez angi (2010-04-30 08:15:16)
Jak dla mnie to wersja druga lub ewentualnie opcja Angiego. Biała w góry ... hmmmm .... nie bardzo ![]()
Prawie ideał, a pokaż to proszę w wersji kolorystycznej forum. Da się tak? ![]()
Ehh jakie TE Rodzynki są wymagające ![]()
grzecznie się pytam ![]()
Ostatnio edytowany przez jolanta (2010-05-20 08:13:08)
Pod kolor forum no prawie. My mężczyźni mamy problem z rozróżnianiem kolorów... Panoramke bym zostawił w takim kolorze jakim jest.
5.
Proszę Jolu ![]()
Ostatnio edytowany przez angi (2010-04-30 08:15:44)
Pięknie, pięknie...teraz te wszystkie propozycje ponunumeruj, niech ludzie głosują. Acha, Piotrkowi odpowiedz czy zgadł
(tam)
Ostatnio edytowany przez jolanta (2010-04-29 20:37:49)
Nie żebym się czepiał, ale pytanie. Czy ktokolwiek (z przyczyn technicznych) wyszyje nam ten obrazek na środku tak, aby wyglądał w miarę??? Bądź co bądź, to raptem kilka cm kwadratowych, a szczegółów dużo.
a kto to będzie heftował znaczy haftował? ![]()
Pytanie techniczne trzeba kierować do Keraja czy da coś takiego zrobić. Wiem że panoramka ma dużo szczegółow. Wyślę to do Jarka niech się wypowie na temat spraw technicznych i ekonomicznych.
tak jest ![]()
Ja bym proponował naszywke forum beskidu małego:
pod tym błękitnym napisem Beskid Mały dać napis: forum beskidu małego pod spodem dodałbym jeszcze adres hatteeepeee
Forma naszyski np 9 cm X 5 cm Naszywki zrobi nasz kolega Keraj.
Na początek to przepraszam, ale tak cholernie nie mam czasu ostatnio, że aż mnie buty od tego bolą ![]()
angi - orientujesz się może ile by taka naszywka kosztowali? Ja bym chętnie kupił, choć ostatnio się w Beskid Mały nie wybieram (nie mam czasu :<)
Za naszywkę forum beskidzkiego płaciłem 10 zł, więc nie sądzę aby nasza była droższa bo prawdopodobie bedzie w takim samym formacie, kwiestia ceny zależy od ilości zamówionych szt. Jak bede wiedział szczegóły dam znać ![]()
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.030 sekund, wykonano 11 zapytań ]