Temat: Na niedzielę ;) - Taterki :D

W najbliższą niedzielę - 19 sierpnia wybieramy się z Neną w Taterki - do Doliny Małej Łąki smile
W planach z pewnością sama dolina, a potem to na co koślawa noga pozwoli wink
Micropojazd odjeżdża:
- 5.00 - BB,
- 5.30 - Rzyki,
- 5.45 - krótki postój na andrychowskim BP - ewentualne dopakowanie autka smile

Chętnych zapraszamy na wspólną wędrówkę  big_smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

2

Odp: Na niedzielę ;) - Taterki :D

Wstępnie się zapisuję. Szczegóły dogadamy w piątek po południu wink

"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach

3

to ja też, chyba mogę??

"...nigdy nie mówię nigdy..."
https://www.facebook.com/andrzejkisiel1974

4

darkheush napisał/a:

Wstępnie się zapisuję... wink

Wstępnie przyjęty wink

kisiel napisał/a:

to ja też, chyba mogę??

Chyba możesz  big_smile a jak będziesz nam nosił wodę na kawę to nawet na pewno możesz  tongue

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

5

kisiel napisał/a:

to ja też, chyba mogę??

jolanta napisał/a:

Chyba możesz  big_smile a jak będziesz nam nosił wodę na kawę to nawet na pewno możesz  tongue

No ja to bym jeszcze chciała, żeby nam może kisiel tą kawę zrobił ? com Jolu ?

PS. kisiel mamy nadzieję, że nasze marzenia nie wpłyną na zmianę Twojej decyzji ... big_smile wink

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

6

hm, marzenia są piękne  cool ale jak ktoś bardzo chce i o czymś marzy to one się spełniają. To co?? na co mają panie ochotę?? woda czy kawa??

7

kisiel napisał/a:

To co?? na co mają panie ochotę?? woda czy kawa??

Po co nam woda, skoro będziemy mieć kawę big_smile wink
To ja w takim razie obiecuję coś słodkiego zrobić do tej Twojej kawy. wink

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

8

a ja wam życzę pogody i czekam na relację

----------------------------------------
Największą ozdobą naszego Beskidu [...] są jego urocze doliny. Wprawdzie dawno już straciły one charakter pierwotności i dzikości, [...] ale mimo wszystko nie są pozbawione swoistego wdzięku, chociaż wszędzie już widoczne są ślady rąk ludzkich.
- Jan Galicz

9

A jutro na Pilsko nie wybiera się nikt?

http://szlakiibezdroza.blogspot.com/  - wszystko na czasie .

10

Pogoda ma być i to ponoć piękna .Polecam  przełęcz Kondracką widok wspaniały a z niej to już tylko dwa kroki na Giewont choć to długi wekend i może być masa ludzi (dziśaj w TV pokazywali najazd na Morskie Oko i Kasprowy ) samochód proponuje zostawić na parkingu przy kościele na Krzeptówkach   Zycze pogody i mocnych wrażeń skład macie bardzo dobry

Bez wycieczek,podróży,życie ludzkie upływa beztreściwie,nudno i szaro ,toteż one nie tylko urozmajcają,ale rzec można przedłużają nasze życie                             K.SOSNOWSKI

11

przepraszam za całe zamieszanie ale niestety nie mogę jechać  sad muszę zrezygnować  sad  szkoda, bo widoki z Małej Łąki urocze

dla przykładu jedno zdjęcie
https://lh6.googleusercontent.com/-x1xdy1rUquM/TcpjEIyL1NI/AAAAAAAAKMY/FAC_0hjYm6I/s912/DSC00496.JPG

12

nena napisał/a:

(...) No ja to bym jeszcze chciała, żeby nam może kisiel tą kawę zrobił ? com Jolu ? (...)

Tak, tak, pysznej kawki ...  cool zabieram oczywiście moja maszynkę - tylko wodę trza nosić, trza nosić...  tongue

EDIT: no to kicha, ni ma wody, ni ma kawy...  mad

13

kisiel napisał/a:

przepraszam za całe zamieszanie ale niestety nie mogę jechać  sad muszę zrezygnować  sad  szkoda, bo widoki z Małej Łąki urocze

kto to mówił, że marzenia się spełniają … ? sad

14

a ja się pochwalę takim zdjęciem big_smile

Generalnie jest tam cudnie i ..... pusto smile..tłumów brak smile
http://www.beskidmaly.pl/pun/extensions/hcs_image_uploader/uploads/20000/3500/23617/thumb/p174oh9vo0fi81t991t2e1jvc1p1q1.jpg

"Góry upajają. Człowiek uzależniony od nich jest nie do wyleczenia. Można pokonać alkoholizm, narkomanię, słabość do leków. Fascynacji górami nie można" Edmund Hillary

15

Żesz, no czemu w tą niedzielę? Ja to się nigdy nie mogę załapać tongue

Moje foto-wspomnienia: https://picasaweb.google.com/109211129593888338479

"Jakże ja mam o tym opowiadać, skoro to jest moje? Jest to moje bogactwo, to, czego mi nikt nie odbierze." Jerzy Kukuczka

16

Brombella napisał/a:

Generalnie jest tam cudnie i ..... pusto smile..tłumów brak smile

Brombuś i oby tym razem też tak było big_smile

17

Małe podsumowanko: Nena, Jola, Darek, i jest jeszcze jedno miejsce wolne.... wink

18

jolanta napisał/a:

Małe podsumowanko: Nena, Jola, Darek, i jest jeszcze jedno miejsce wolne.... wink

Małe sprostowanie - Nena, Jola i Darek+mobilna kuchnia w plecaku big_smile

Jan Himilsbach

19

darkheush napisał/a:

Małe sprostowanie - Nena, Jola i Darek+mobilna kuchnia w plecaku big_smile

Sam siebie cytuję, co za siara. Ale kolejne sprostowanie - Nena, Jola i Darek+mobilna kuchnia w plecaku, Gennaro+zapas wody big_smile

Jan Himilsbach