1

Temat: Chatka na Lasku

W ostatni dzień mojego pobytu na urlopie w Polsce zaliczyłem kolejne z miejsc w których jeszcze nie byłem a słyszałem że warto. Jak zawsze w doborowym towarzystwie  czyli: Bogna,Bromba, Doris, Dagmara, Gabi,Wojtas, Gennaro i ja Yardo odwiedziliśmy chatara Leszka w chatce na Lasku .  Było mokro, cicho i czasami z widokami na Królową. W każdym razie udane zakończenie pobytu w Polsce. Zdjęcia tym razem tylko u Brombelli i Gennaro. Dzięki za wypad i do zobaczenia ponownie.

2

Odp: Chatka na Lasku

Foty ze spacerku po kliknięciu na zdjęcie smile

https://lh5.googleusercontent.com/-x8v-g_b-krA/UDqK1XLNXsI/AAAAAAAA8Ac/TytrBYqA3Y8/s512/DSC00112.JPG

"Góry upajają. Człowiek uzależniony od nich jest nie do wyleczenia. Można pokonać alkoholizm, narkomanię, słabość do leków. Fascynacji górami nie można" Edmund Hillary

3

bardzo ładne zdjęcia, dawno mnie tam nie było została tylko po mnie książeczka dla  dużych dziewczyn  big_smile

"Góry są środkiem, celem jest człowiek. Nie chodzi o to, aby wejść na szczyt, robi się to, aby stać się kimś lepszym.  "

4

I są jeszcze Leszkowe króliki...  big_smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

5

Pomimo deszczu - kapuśniaczku było jak widać wesoło, jeżynowo, grzybowo i wrzosowo. smile Chyba już nam pachnie jesienią, a jesień to dopiero pora do wędrówek big_smile ! Brombuś bardzo lubię Twoje botanicznie zabarwione albumy smile .

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/