1

Temat: V Przegląd Filmów Górskich „Adrenalinium 2012″ - Żywiec

W dniach 19 - 21 października 2012 r. w Kinie  "Janosik" w Żywcu odbędzie się V Przegląd Filmów Górskich „Adrenalinium 2012″. Organizatorzy zapraszają do udziału w konkursie fotograficznym V Przeglądu Filmów Górskich Adrenalinium 2012. Każdy kto fotografuje górskie pejzaże, krajobrazy, łapie moment na obiektywie w górach może oddać prace do kina Janosik – format dowolny, a na wywołanie zdjęć otrzyma 25% zniżkę w zakładzie fotograficznym "U Jarka" w Żywcu.
Prace nagrodzone zostaną pokazane na przeglądzie, a wyróżnione i chwytające za serce można też będzie zobaczyć w DeKaffe przy ul. Zamkowej 2 w Żywcu.

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/320408_494157983927657_1511376194_n.jpg

Partnerem festiwalu jest Oddział PTT w Bielsku-Białej, którego przedstawicielem na naszym Forum jest Tomek Węgrzyn, znany nam jako organizator tegorocznej akcji  "Sprzątamy Beskid Mały" smile.

Więcej informacji na temat konkursu na www.kinojanosik.pl i www.fotoujarka.pl

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

2

Odp: V Przegląd Filmów Górskich „Adrenalinium 2012″ - Żywiec

Może wypadało by się wybrać

wszyscy razem jesteśmy jedną częścią istnienia, wszyscy razem jesteśmy jedną częścią zniszczenia

3

Wypadało by smile tym bardziej , że będzie można spotkać się z bardzo ciekawymi ludżmi smile .
Mam taki pomysł żeby najpierw zrobić jakąś trasę w Beskidzie Żywieckim , a w drodze powrotnej zahaczyć o Żywiec smile

'' Tyle samo jest idiotów wśród księży, robotników i profesorów. Różnica polega na tym, że profesor ma większy zasób słów i w związku z tym trudniej wymacać jego głupotę.'' ( Bronisław Geremek )

4

No  wink od nas to rzut beretem  tongue

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile