Temat: Sandomierz i okolice
Tym razem zapraszam do nietypowej jak na mnie fotorelacji - głównie zwiedzanie miast i zabytków. Mam nadzieję, że obejrzycie i przeczytacie z zainteresowaniem. Nie samymi górami żyje człowiek.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tym razem zapraszam do nietypowej jak na mnie fotorelacji - głównie zwiedzanie miast i zabytków. Mam nadzieję, że obejrzycie i przeczytacie z zainteresowaniem. Nie samymi górami żyje człowiek.
Super fotorelacja, nie ma to jak wieczór w Sandomierzu
Zamek "Krzyżtopór" również robi ogromne wrażenie. Szkoda że z gór coś mało fotorelacji, ale dzięki Tobie jest co oglądać ![]()
Sandomierz i okolice widzę są modne na naszym Forum.
. Na mnie bardzo duże wrażenie zrobiła ta mroczna bazylika katedralna z obrazami Karola de Prevot'a, ale pisałam już o tym kiedyś przy okazji relacji z Sandomierza markka500
Pięknie wykorzystany czas ![]()
Sandomierz i okolice widzę są modne na naszym Forum.
. Na mnie bardzo duże wrażenie zrobiła ta mroczna bazylika katedralna z obrazami Karola de Prevot'a, ale pisałam już o tym kiedyś przy okazji relacji z Sandomierza markka500
![]()
Nena - Don Matea pewnie ogladają.
sprocket73 mi smaka narobił, by odwiedzić stare rejony, bo i miasteczka lepiej się po powodzi prezentują. ![]()
Ostatnio edytowany przez kris_61 (2012-10-09 08:41:39)
... głównie zwiedzanie miast i zabytków. ...... Nie samymi górami żyje człowiek.
A Góry Pieprzowe to co??
Piękny albumik - pokomenciłem troszkę
Fajnie się wspomina, i jak Nena zauważyła, Sandomierz i okolice bardzo modne w tym roku.
Kotlina Sandomierska to moje rodzinne strony, gdzie jest rowno jak na stole i jak mowil klasyk "wieje swobodny wiatr i nic nie przeslania slonca", a teraz mam z okien widok na Beskid Maly... Masz racje, ze sa Gory Pieprzowe i z tego co wiem jest to jedna najstarszych odkrywek skalnych w Polsce - lupki kambryjskie zmielone przez czas na pieprz... WIdoki sa tam troche stepowe i niesamowite. Polecam!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 11 zapytań ]