51

Odp: Forumowe gadżety

angi napisał/a:

Ehh jakie TE Rodzynki są wymagające big_smile

Bardzo dziękuję za uwzględnienie indywidualnych upodobań smile Czekamy na wiadomości od Keraja i opinie innych forumowiczów. Chyba do jakiegoś porozumienia dojdziemy wink i naszywki do połowy maja będą big_smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

52

Wysłałem zrobiony przeze mnie projekt w kolorach oliwkowych do jednej firmy zajmującej się naszywkami i czekam na odpowiedź.
EDIT:
Dostałem odpowiedź z w/w firmy:
Dzień dobry

"Grafika widoczna w tle zostanie znacznie uproszczona. Dodatkowo ze względu na mały wymiar adres www zostanie rozciągnięty na całą naszywkę.

Przygotowanie grafiki do potrzeb wykonania komputerowego projektu naszywki: 41.00 zł (płatne z góry)
Wykonanie projektu haftu - gratis

Ceny w zależności od zamawianej ilości:
ilość: 10, cena: 11.69 zł za sztukę, razem: 116.90 zł
ilość: 15, cena: 9.71 zł za sztukę, razem: 145.65 zł
ilość: 20, cena: 8.67 zł za sztukę, razem: 173.40 zł
ilość: 30, cena: 7.56 zł za sztukę, razem: 226.80 zł
numer kalkulacji: 2A72933

Do końcowej ceny należy doliczyć koszt przesyłki i 22% podatku VAT.
Koszt przesyłki i informacje o ubezpieczeniach: http://naszywki.com.pl/dostawa .

END EDIT
Co wy na to? Odpowiedź można dać po 3 maja do tego czasu proponuuję się naradzić co ewentualnie robimy. Koszt naszywki z posztami wstępnego projektu to około 16 zł przy zamówieniu 10 szt. Czekam na wasze opinie. Pozdr angi

Ostatnio edytowany przez angi (2010-04-30 12:39:56)

"W niedomkniętym oknie noc
Podpatruje twoje sny,
W niedomkniętym oknie noc,
Siedzę, patrzę jak ty śpisz... "

53

Dzięki Angi za rozeznanie, pracuje nad tym, abyśmy nie płacili za naszywki. W końcu tworzymy unikalną treść na naszym forum i w serwisie, więc trzeba to wykorzystać!

Mam do Was pytanie, czy nie lepiej zrobić jednak naszywkę tak jak wygląda logo naszej strony, czyli to co zaprezentował Angi na poczatku? Czy biały zastąpić jakimś innym?

54

Mi się też wydaje, że biały by można delikatnie zastąpić jakimś kolorkiem, np. niebiesko-zielonym, które by się kojarzyły z górami i niebem.

http://szlakiibezdroza.blogspot.com/  - wszystko na czasie .

55

Dobrze  było by zrobic jakis kolor biały nie bardzo nadaje się na górskie wycierki .Wazne rownież aby te naszywki czasem nie puszczały koloru (farbiły) bo po kilku deszczowych spacerach plecak może wyglądac niezbyt ciekawie .

Bez wycieczek,podróży,życie ludzkie upływa beztreściwie,nudno i szaro ,toteż one nie tylko urozmajcają,ale rzec można przedłużają nasze życie                             K.SOSNOWSKI

56

Może troszkę przeskoczę na temat koszulek, przed chwilą dostałem wycenę :

Dla ilości 20 szt.

Koszulka 155g + nadruk ( przód + tył ) - 20,00zł netto/szt.
Koszulka 185g + nadruk (przód + tył ) - 21,00zł netto/szt.

Myślę, że spokojnie możemy zaszaleć i nabyć grubszy materiał...

Wszyscy chętni na koszulki proszeni są o kontakt, najlepiej pod tym postem wink lub telefonicznie 604507402, mailowo lowell79@wp.pl i w każdy inny sposób wink

Piszcie, kto , ile i w jakich rozmiarach wink

57

Dla mnie sztuk raz, rozmiar ..... hmm ..... chyba XL.

A można prosić o jakąś "wizualizację" koszulki?

58

Przód logo na piersi:

http://www.beskidmaly.pl/cpg14x/albums/userpics/10002/koszulka-przod.gif

Tył koszulki :

http://www.beskidmaly.pl/cpg14x/albums/userpics/10002/koszulka-tylend.jpg

Wersja czarna wg wcześniejszych życzeń wink

59

Sztuk jedna. Rozmiar XL, albo dwie druga L

Podpatruje twoje sny,

60

To ja zamawiam też szt.1. Rozmiar - M

http://szlakiibezdroza.blogspot.com/  - wszystko na czasie .

61

lowell79 napisał/a:

Przód logo na piersi

hmmmm .... a jakby w wersji "rodzynkowej" były dwa loga, symetrycznie ?? smile hihiihih .... taki żarcik big_smile

Tak na serio to zastanawiałem się nad rozmiarem L, ale skoro Angi chce XL, a jak powszechnie wiadomo, do tęgich to on nie należy, zostanę przy XL.

62

Dla mnie sztuk raz XL chciałbym wiedziec jaki bedzie termin realizacji bo w niedługim czasie wyjeżdżam na dłużej i mogą byc trudnosci z odbiorem

Bez wycieczek,podróży,życie ludzkie upływa beztreściwie,nudno i szaro ,toteż one nie tylko urozmajcają,ale rzec można przedłużają nasze życie                             K.SOSNOWSKI

63

Koszulka 185g + nadruk (przód + tył ) - 21,00zł netto/szt.

dla mnie jedna L:)

64

Koszulka 185g + nadruk (przód + tył ) - 21,00zł netto/szt.  (żadnych symetryczności hmm)

dla mnie jedna L  smile

Ostatnio edytowany przez jolanta (2010-05-05 20:34:22)

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

65

nie wiem w ogóle o co chodzi z tym 185 g big_smile,  ale jeśli to wymóg to niech będzie big_smile , może uniosę lol, dla mnie jedna M - eczka tongue. Zarówno z przodu jak i z tyłu chcę coś mieć big_smile . Ilość logo z przodu zostawiam Adminowi do wyboru tongue big_smile

Ostatnio edytowany przez nena (2010-05-06 13:39:39)

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

66

Realizacja zamówienie kilka dni jednak, aby mieć koszulki po tej cenie musimy zamówić 20 sztuk, więc jeszcze poczekamy kilka dni na resztę wink

67

Ja poproszę XL i to nie dlatego ze mam wielki brzuch tylko dlatego ze  jestem dobrze zbudowany. wink

68

ufok83 napisał/a:

Ja poproszę XL i to nie dlatego ze mam wielki brzuch tylko dlatego ze  jestem dobrze zbudowany. wink

Adminie... ja nic nie chcę mówić ale jak się pojawia Ufok to to już jest INWAZJA tego "mniej znanego forum" big_smile

Podpatruje twoje sny,

69

Ale to świadczy dobitnie o tym, że tu jest lepiej, skoro mamy inwazję tongue

70

Wujek, Ty się wpierw popatrz na daty rejestracji, a potem mów o inwazji tongue

"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach

71

Dziadek czep się Tramwaja hmm Za Djinnem też mam wisielczy humor...

Ostatnio edytowany przez angi (2010-05-07 13:22:33)

Podpatruje twoje sny,

72

Djinn napisał/a:

Ale to świadczy dobitnie o tym, że tu jest lepiej, skoro mamy inwazję tongue

dokładnie, wszędzie dobrze, ale w Małym najlepiej:)

73

No to ja bym wziął L-kę, sztuk raz.

http://mkarweta.vot.pl - szczyt łebdizajnu, stworzę każdemu za dwa piwa.

74

Angi ja jestem tam gdzie temat gór i dobre towarzystwo. Może mało sie udzielam ( praca , rodzina , nadmiar pracy) ale to nie znaczy że mnie niema. Osobiście to forum bardziej mi sie podoba bo jest bardziej czytelne i związane z mym ulubionym kawałkiem Beskidu.

75

W poniedziałek zrobię zamówienie na koszulki!